Βασίλης Τερλέγκας: Ο Θεός μου άλλαξε το λάστιχο και εξαφανίστηκε

Tο συμβόλαιο του γνωστού τραγουδιστή με τη Θεία Πρόνοια καλύπτει και την οδήγηση, όπως όλα δείχνουν

Ασταμάτητος φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα ο λαϊκός βάρδος και λαϊκός ήρωας Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μόλις πρόσφατα μας χάρισε από την μακρινή Αυστραλία την εκτέλεση του Ακάθιστου Ύμνου με συνοδεία κλαρίνου που είχε ανάγκη η παράδοση μας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια νοητή γέφυρα από το Βυζάντιο στις Τρεις Γέφυρες. Ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος ανάμεσα στις πάμπολλες άλλες διακρίσεις του μπορεί να περηφανεύεται και για τον τον facebook-ικό Σύλλογο φίλων & μελέτης έργου Βασιλείου Τερλέγκα που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του, αλλά και για το ότι έχει τοποθετηθεί δημόσια ενάντια στον απατεώνα Άγιο Βαλεντίνο, αυτή τη φορά μας μπούκωσε κατάνυξη με μια βαθιά θρησκευτικό βιωματικό σκηνικό που έζησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τερλέγκας επέλεξε να μας μιλήσει για την επέμβαση είτε του ίδιου του Θεού, είτε του τσακαλιού που απασχολεί ο Ύψιστος στο ρόλο του προστάτη αγίου των ελαστικών. Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα καλημέρα» του OPEN TV, o Βασίλης Τερλέγκας μίλησε για «ανεξήγητα πράγματα που του έχουν συμβεί», ένα εκ των οποίων ήταν η παρουσία από το υπερπέραν που τον έπεισε να αλλάξει λάστιχο.

Η αλήθεια είναι πως ανέκαθεν πιστεύαμε στα θαύματα, αλλά δεν είχαμε καταλάβει ότι η Θεία Πρόνοια ασχολείται συγκεκριμένα με λάστιχα. Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/lubenmag/videos/1110603718962440/?t=0

 

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως ο Βασίλης Τερλέγκας έχει πολύ καλούς λόγους για να ψάχνεται:

https://www.facebook.com/lubenmag/videos/1110603718962440/?t=6

luben.tv

Categories