Ηλίας-Αναστάσιος Πετούρης | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σαρωνικού-Περιφέρειας Αναβύσσου(Σαρωνικός Νέα Πνοή-Χ.Τσιγαρίδας)

ΗΛΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΟΥΡΗΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σαρωνικού – Περιφέρειας Αναβύσσου

Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τσιγαρίδας

Ανήκω στην γενιά η οποία έζησε και μεγάλωσε μέσα στην κρίση, ανήκω στην γενιά της Ελληνικής Κρίσης, στα 18 μου και σαν μαθητής της Γ᾽Λυκείου δεν θέλω να περιμένω να περάσει άλλη μία γενιά για να αρχίσουν να καλυτερεύουν τα πράγματα. Προέρχομαι από πολύτεκνή οικογένεια, και ασχολούμαι κυρίως με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το μπάσκετ.

Μακρυά από χρώματα, κόμματα και παλαιολιθικές καταστάσεις, καταστάσεις που έχουν φέρει τον Δήμο μας και την Χώρα μας εδώ που είναι, αλλά και σε μια προσπάθεια να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου και να δω τον Δήμο Σαρωνικού φιλικό προς τους μαθητές και προς τα παιδιά της ηλικίας μου, συστρατεύομαι στην υπερκομματική προσπάθεια του Χρήστου Τσιγαρίδα για να βοηθήσω και εγώ να αλλάξει η εικόνα στον Δήμο μας! Ονειρεύομαι ένα Δήμο και την πόλη όπου ζω, επιτέλους να αναπτυχθεί όχι μόνο στα λόγια αλλά και σε έργα. Θέλω να δώ σημαντική τεχνολογική ανάπτυξη. Μέλλον χωρίς την τεχνολογία δεν υπάρχει!

Αποδέχθηκα μια καινοτόμα και μοναδική, θα έλεγα, για τα Ελληνικά δεδομένα, και φυσικά άκρως τιμητική πρόταση από τον Συδυασμό ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-NEA ΠNOH, θέλοντας και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ μέσα από μια φρέσκια ματιά στην λύση των προβλημάτων της πόλης όπου ζω και πηγαίνω σχολείο. Αρκετοί φίλοι μου (μεγαλύτεροι σε ηλικία) έχουν φύγει από την γειτονιά για σπουδές και ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα ξαναέρθουν πίσω παρά μόνο για διακοπές. Εγώ θέλω να γυρίσω!! Αγαπώ τον τόπο μου και τον θέλω να έχει μέλλον και ζωντάνια..

Είμαι 18 χρονών και έχω απόψεις, ανήκω σε μια ψηφιακή γενιά αρκετά παρεξηγημένη, δεν είμαστε αμέτοχοι, δεν είμαστε άβουλα πιόνια, και φυσικά δεν είμαστε άτομα τα οποία απλά υπάρχουν, ζουν και αναπνέουν. Έχουμε απόψεις και θέσεις, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ περισσότερα από αυτά που θεωρούν οι “μεγάλοι” ότι ξέρουμε.. Το διαδίκτυο είναι ένας άλλος κόσμος, ένας παράλληλος κόσμος ο οποίος προσφέρει μεγάλη γνώση εάν και εφόσον η ανάγνωση γίνει σωστά.. Θέλω λοιπόν να ζήσω σε μια πόλη πρότυπο για τη νέα γενιά για τους συμμαθητές μου, τους φίλους μου και όχι μόνο. Μια πόλη που να σε έλκει και όχι να σε διώχνει… Θέλω να αλλάξω την εικόνα του Δήμου μας, όλοι οι μεγάλοι λένε τόπο στα νιάτα αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα στην πράξη, και έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Ο κ. Τσιγαρίδας όμως το κάνει πράξη, και η απόδειξη είμαι εγώ!

Το μονο σίγουρο όμως ειναι πως αφού πήρα την απόφαση να παλέψω θα προσφέρω ο,τι διαθέτω για την δικη μου γενια αλλα και την επομενη ελπίζωντας ότι θα βιωσει τον τοπο μας καλύτερα!!

Βοηθήστε με να αλλάξω την εικόνα!!

Categories