Δημήτρης Παπαχρήστου. Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος. Σαρωνικός Συνεργασία

Ονομάζομαι Δημήτρης Παπαχρήστου, είμαι 27 χρονών, απόφοιτος μηχανολόγος μηχανικός και εργάζομαι ως σύμβουλος πωλήσεων σε φαρμακευτική εταιρεία.

Τα τελευταία 6 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά της περιοχής μου, μιας και πιστεύω ότι η αλλαγή ξεκινάει πρώτα από εμάς. Σε αυτήν τη διαδρομή μέχρι σήμερα έχω εκλεγεί πρόεδρος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου ‘‘Νέος Όλυμπος Λαγονησίου’’, όπου μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους του Συλλόγου δώσαμε βάση στον εξωραϊσμό της γειτονιάς μας και στην παράδοση.

Εκλέχθηκα πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Δήμου Σαρωνικού, όπου μαζί με τα προεδρεία των άλλων Συλλόγων διεκδικήσαμε σημαντικά ζητήματα για το Δήμο μας από τους αρμόδιους φορείς.

Κάποια απο αυτά ήταν η σηματοδότηση της νέας οδού Καλυβίων-Μαρκοπούλου, η διεκδίκηση βιοχημικού αναλυτή στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, η συνεισφορά στην ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες και αρκετές ακόμα δράσεις που είχαν σαν τελικό αποδέκτη τους κατοίκους της περιοχης.

Επίσης, εκλέχθηκα αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δευτεροβάθμιων Ομοσπονδιών Αν. Αττικής και μαζί με τις Ομοσπονδίες της Αττικής κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις στα θέματα του εξ’αδιαιρέτου, των οικιστικών πυκνώσεων και των οικιστικών περιγραμμάτων.

Σε αυτή τη διαδρομή ανακάλυψα ότι η συνεργασία, η ομαδική δουλειά, η υπομονή και η επιμονή είναι τα εργαλεία που χρειάζονται για να κάνουμε τον τόπο μας ένα μέρος που αξίζει να ζεις.

Διεκδικώ μια θέση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο με Δήμαρχο τον Πέτρο Φιλίππου γιατί θέλω ένα Δήμο ανοιχτό, σύγχρονο και φιλόξενο.

Categories