Δ.Τ “Σαρωνικός αύριο”: «Οι μάσκες έπεσαν για τον κ. Φιλίππου»

Έπρεπε να φτάσουμε δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου, για να μάθουμε κι επίσημα αυτό που ήδη γνωρίζαμε εξαρχής.

Ο κ. Πέτρος Φιλίππου δεν είναι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα, όπως ο ίδιος δήλωνε επίμονα όλο αυτό το διάστημα, αλλά ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Σαρωνικού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Δεν είναι φυσικά κατακριτέο να έχεις τη στήριξη κάποιου κόμματος. Όλοι άλλωστε κάπου ανήκουμε ιδεολογικά. Κατακριτέο όμως είναι να λες ψέματα και να κρύβεις την αλήθεια.

Απευθύνω στον απερχόμενο αντι-περιφερειάρχη της κας Δούρου ένα ερώτημα: Ντρέπεστε κύριε Φιλίππου που είστε ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί μας το κρύβατε όλο αυτό τον καιρό; Πως μπορούν να εμπιστευθούν οι συμπολίτες μας για δήμαρχο έναν υποψήφιο, που κρύβει την ταυτότητά του;

Η επίσημη ανακοίνωση του κυβερνητικού κόμματος δεν αφήνει πλέον περιθώριο για καμία αμφιβολία. Άλλο ένα ψέμα του κ. Φιλίππου αποκαλύφθηκε και πολύ φοβόμαστε ότι δεν είναι το τελευταίο.

Τώρα όλοι ξέρουμε. Κάθε ψήφος στον κ. Πέτρο Φιλίππου, κάθε ψήφος στους υποψήφιους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κ. Φιλίππου, είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική του.

 

Γιώργος Σωφρόνης

Δήμαρχος Σαρωνικού

Επικεφαλής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο»

 

Categories