Δ.Τ «Σαρωνικός Νέα Πνοή»-Χρήστος Τσιγαρίδας: Οι πολίτες θα πούνε όχι στα κομματικά καπέλα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, μετά και την ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στο συνδυασμό του κ. Φιλίππου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Και επίσημα, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το συνδυασμό του κυρίου Φιλίππου στο Δήμο Σαρωνικού.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πλέον, λοιπόν, ότι οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών κομματικών υποψηφίων και ενός ανεξάρτητου.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πλέον, λοιπόν, ότι οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών συνδυασμών που στηρίζονται και εκπροσωπούν τους κομματικούς μηχανισμούς και ενός συνδυασμού, που στηρίζεται και εκπροσωπεί τους ίδιους τους πολίτες, από τους οποίους προήλθε.

Ο συνδυασμός μας, Σαρωνικός – ΝΕΑ ΠΝΟΗ, δημιουργήθηκε από αυτήν ακριβώς την ανάγκη των πολιτών, να έρθουν στο προσκήνιο.

Οι πολίτες συνδιαμόρφωσαν, τους τελευταίους οκτώ και πλέον μήνες, το Σχέδιό μας για την Πόλη μας.

Οι πολίτες στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό μας, απορρίπτοντας τις κομματικές γραμμές, τα τζάκια και τις φαμίλιες, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την ποιότητα στην Αυτοδιοίκηση και το Όραμα για τον Τόπο.

Οι πολίτες, είναι έτοιμοι να έρθουν στο προσκήνιο! Δεν είναι πρόβατα για να κατευθύνονται από όλους αυτούς τους «κομματικούς ποιμένες».

Μόνο με τους πολίτες μπροστά και μαζί θα αλλάξει η εικόνα! Μόνο με τους πολίτες μπροστά και μαζί, το παλιό κατεστημένο θα νικηθεί και η Πόλη θα αποκτήσει πραγματικά σύγχρονη προοπτική.

Το ευχαριστώ στους καθημερινούς ανθρώπους του Τόπου που μας δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία, είναι λίγο. Θα το κάνουμε πράξη μετά τις εκλογές, όταν οι ίδιοι οι πολίτες, αυτοί που έφτιαξαν το πρόγραμμά μας, θα διαχειρίζονται τις τύχες τους και την εφαρμογή του.

Προερχόμαστε από τους πολίτες, προχωράμε μαζί με τους πολίτες, μόνο σε εκείνους δίνουμε λόγο, μαζί τους θα δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στον Τόπο μας, μαζί τους θα νικήσουμε!»

Χρήστος Τσιγαρίδας

Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας Ε.Α.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού

Categories