Αλέξανδρος Αθανασόπουλος. Υποψ.Τοπικού Καλυβίων. “Σαρωνικός Συνεργασία”

Με μια ομάδα δυνατή, αποτελούμενη από νέους με γνώσεις και διάθεση για δουλειά αλλά και έμπειρους αυτοδιοικητικούς, με έργο και προσφορά χρόνων, συμπορευόμαστε με τον Πέτρο Φιλίππου, του οποίου η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα, οι πρωτοπόρες ιδέες και οι αξίες του είναι αδιαμφισβήτητες, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας, για ένα Δήμο Σαρωνικού φιλικό προς τους πολίτες του, με διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες.

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο, είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη.
Ως υποναυπηγός, συνταξιούχος πλέον, εργάστηκα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά-Ελευσίνας, ως ship technical manager.
Από το 1982 έως το 1990, διετέλεσα Αντιπρόεδος του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.
Από το 1995, έχοντας επιλέξει ως μόνιμη κατοικία μου το Δ. Καλυβίων και συγκεκριμένα το Λαγονήσι, διετέλεσα, έως το 2014, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ακτή Απόλλων» και από το 1997 έως το 2011, Πρόεδρος της ένωσης συλλόγων Λαγονησίου.
Το 2002, με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, εκλέγομαι για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος του Δ. Καλυβίων, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου από τη θέση του Αντιδημάρχου και του Αναπληρωτή Δημάρχου.
Από το 2010 εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος του Δ. Σαρωνικού, συνεισφέροντας στα κοινά, ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, υπεύθυνος για τις Διεθνείς σχέσεις και τις συνεργασίες με τις αδελφοποιημένες πόλεις του Δ. Σαρωνικού.

Categories