Καίτη Χατζημιχαηλίδου | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τοπικού Αναβύσσου(Σαρωνικός Αύριο-Σωφρόνης)

Όταν ξεκινάς ένα πολιτικό ταξίδι…ποτέ δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να φτάσεις. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ανάβυσσο από Μικρασιάτες γονείς.
Γαλουγήθηκα με ιστορίες των προγόνων μου και μέσα από αυτές έμαθα να ..
-Να σέβομαι τον άνθρωπο
-Να εκτιμώ την ακεραιότητα
-Να θαυμάζω το δυναμισμό και το πείσμα των ανθρώπων που αγωνίζονται για τη Ζωή .
Με αυτά τα εφόδια και ως ανήσυχο πνεύμα πορεύτηκα στη Ζωή μου. Έχω σπουδάσει οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσιες Σχέσεις στο St. George College . Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του Real estate και των ασφαλειών. Έχω δύο κόρες την Ίρια και τη Δήμητρα που είναι Ζωή μου και ένας λόγος που θέλω να ασχοληθώ είναι ένα καλύτερο αύριο σε ένα καλύτερο τόπο για τα παιδιά που είναι το μέλλον.
Η αλήθεια είναι ότι ενώ είχα ασχοληθεί με τα κοινά μέσα από συλλόγους Δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική. Πίστευα ότι πολλές φορές διαιρούν…διαχωρίζουν τον κόσμο….ενώ εγώ προτάσσω την ανθρωπιά, Την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη φιλία…την ομαδικότητα. Αγαπώ τα ανοιχτά μυαλά, τις καινοτόμες ιδέες ,τους ενωτικούς χαρακτήρες και μισώ τις παλιές νοοτροπίες που πρεσβεύουν τη στασιμότητα.
Αγαπώ αυτόν τον τόπο, Τον είδα να αλλάζει με τα χρόνια…και ευελπιστώ να μπορέσω να γίνω αρωγός στην προσπάθεια του Δημάρχου για ένα καλύτερο Αύριο.
Γιατί δεν φτάνει να λες ότι αγαπάς τον τόπο σου…Πρέπει και να το αποδεικνύεις!!!!
Μετά τιμής
Υποψήφια Τοπικού Αναβύσσου
Καίτη Χατζημιχαηλίδου.

Categories