Με “Κλαδοτεμαχιστή” και Ανάπλαση της Πλατείας, η πρώτη προεκλογική ομιλία Σωφρόνη στην Ανάβυσσο. video

Μπορεί η πρώτη προεκλογική ομιλία του Γιώργου Σωφρόνη χθες στην Ανάβυσσο να περιείχε θέματα εφ’ όλης της ύλης όμως κρατάμε την σημαντική για την βελτίωση της καθημερινότητας, αναγγελία της προμήθειας ενός ΚΛΑΔΟΤΕΜΑΧΙΣΤΗ, κάτι που αποτελεί το πρώτο βήμα προς την ορθή διαχείριση των κλαδεμάτων, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όλων των Κοινοτήτων.

Εκτός των ζητημάτων που αφορούν σε ολόκληρο τον Δήμο, ο Δήμαρχος Σαρωνικού και εκ νέου υποψήφιος, εστίασε και στον προγραμματισμό της παράταξής του για την πόλη της Αναβύσσου, όπως την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του Αγ Νικολάου, προώθηση και ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης Α’ κατοικίας Αναβύσσου και Β’ κατοικίας στην Λάκκα και Μαύρου Λιθαρίου, ανάπλαση του Κοινοχρήστου χώρου στην είσοδο από την παραλιακή και κορυφαία αναγγελία την ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Αναβύσσου (στην 1:00 hr του video)καθώς  και ασφαλτόστρωση όλων των χωμάτινων δρόμων.

Ο Γ. Σωφρόνης μίλησε όχι μόνο για όσα έγιναν αλλά και για όσα δεσμεύεται να κάνει πράξη στη δεύτερη τετραετία ζητώντας από τους συμπολίτες του της Αναβύσσου να του δώσουν αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής.

Δείτε την ομιλία του Γ.Σωφρόνη στο video του paraktios.gr

Categories