Ανδρέας Χατζηαντωνίου. Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ”

Ο Ανδρέας ζει στην Σαρωνίδα από το 2002 με την οικογένεια του, είναι παντρεμένος με την Άννα Τσεμπερτζή, τοπογράφο μηχανικό του Ε.Μ.Π. και έχουν δύο παιδιά τον Στέλιο 14 ετών και την Μιχαέλα 10 ετών. Είναι πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνίου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού MSc Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλά αγγλικά και ιταλικά και έχει κάνει σπουδές ανωτέρου επιπέδου στην κλασσική κιθάρα. Δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας υλοποιώντας τεχνολογικά έργα ανάπτυξης εφαρμογών και οργάνωσης επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποκτώντας παράλληλα πολύτιμη εμπειρία στην διαχείριση ανθρώπινων πόρων. Επίσης εργάστηκε σε προγράμματα επιδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση είτε υποστηρίζοντας την συμμετοχή επιχειρήσεων σε αυτά είτε ως ελεγκτής τους. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου στον οποίο είχε εκλεγεί ως γραμματέας και τώρα ως αντιπρόεδρος. Είναι επίσης ενεργό μέλος στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού ως εκλέκτορας και ως ελεγκτής της.

Η ενεργοποίηση μου στην κοινή μας υπόθεση μέσω της συμμετοχής μου στον συνδυασμό «Νέα Πνοή Σαρωνικού» με τον Χρήστο Τσιγαρίδα κινητροδοτείται από την πεποίθηση ότι ο Τόπος που ζούμε αξίζει μεγαλύτερης προσοχής για την βελτίωση της καθημερινότητας του Πολίτη αλλά και την προοπτική ανάπτυξης των δυνατοτήτων του Δήμου μέσω της σωστής οργάνωσης των διοικητικών υπηρεσιών, αξιοποίησης των πόρων, διασυνεργασίας και κινητοποίησης των Πολιτών. Για μία Νέα Πνοή στον Δήμο Σαρωνικού!

ΤΙ;
Για βέλτιστες πρακτικές και τεχνογνωσία.
Για νέα οπτική στα φλέγοντα θέματα.
Για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του Πολίτη.
Για αναβάθμιση της αξίας του Τόπου μας.
ΠΩΣ;
Με Ανεξαρτησία και Νηφαλιότητα.
Με Σεβασμό και προσήλωση στις Αξίες.
Με Συμμετοχή και Ανατροφοδότηση.
Με Οργάνωση και μαχητική Διεκδίκηση.

Σας καλώ όλους (εκλογείς και υποψήφιους όλων των συνδυασμών) να επισκεφτείτε το website μου και θα χαρώ πολύ εάν επικοινωνήσετε μαζί μου πριν αλλά και μετά από τις εκλογές για μία δημιουργική συζήτηση και συνεργασία:

www.chatziantoniou.gr

Categories