Παραιτείται από την ηγεσία του ΛΑΟΣ ο Καρατζαφέρης, για να δώσει τόπο στα ακροδεξιά νιάτα (σάτιρα)

Δεν άντεξε το πισώπλατο χτύπημα του Κυριάκου Βελόπουλου ο προπάτορας όλων των Ελλήνων ακροδεξιών και τα βροντάει

Μία υπενθύμιση ότι ο κόσμος που ζούμε είναι σκληρός και άδικος ακόμη κι αν είσαι βετεράνος ακροδεξιός παππούς μας έφεραν οι χτεσινές εκλογές εκτός από όλα τα υπόλοιπα. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος που στο κάτω κάτω μας έμαθε τι σημαίνει ακροδεξιός, φασίστας και άλλα τέτοια ωραία, παίρνοντας μέσω αυτής της πορείας το χαϊδευτικό παρατσούκλι Καρατζαφύρερ, παραιτείται μετά το στραπάτσο που έφαγε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός στις ευρωκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, με το 86% των εκλογικών τμημάτων να έχει καταμετρηθεί, το κάποτε ισχυρό ΛΑ.Ο.Σ. (μέχρι και ψηφίζει μνημόνια μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχε καταφέρει) έφτασε να παίρνει το 1,23% των ψήφων. Την ακροδεξιά έκπληξη έκανε αντιθέτως ο Άδωνις των φτωχών Κυριάκος Βελόπουλος, του οποίου η «Ελληνική Λύση» πήρε 4,13% και 202.953.

Το να σου παίρνει τη θέση ο πλασιέ κρεμών και fake βιβλίων του Ιησού που έβγαινε στο κανάλι σου είναι ομολογουμένως too much και ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν άντεξε. Για τον λόγο αυτό αποχωρεί από την ηγεσία του κόμματος που ίδρυσε όπως ανακοίνωσε, τονίζοντας μάλιστα ότι τη σκυτάλη της ακροδεξιάς πρέπει να σηκώσουν τα νιάτα.

Όπως έγραψε στο Facebook ο Γ. Καρατζαφέρης (του οποίου το κανάλι έφαγε πρόσφατα μια γερή τσεκουριά από το ΕΣΡ):

«Ο Ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές σε όλη την Ευρώπη. Μακάρι να είναι ωφέλιμες για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους σε όλη την Ελλάδα που προσπάθησαν σκληρά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει στην ηγεσία του κόμματος και η οποία θ’ ανοίξει τον δρόμο στην Νέα Γενιά. Η νέα ηγεσία του κόμματος θα σχεδιάσει την στρατηγική εν’ όψει των Εθνικών εκλογών.»

Το Ίντερνετ φυσικά απέδωσε φόρο τιμής στον μεγάλο shifu του εθνικισμού:

Mόνο εγώ λυπάμαι λίγο τον Καρατζαφέρη;

Και μόνο που μας χάρισες τον Άδωνι Γεωργιάδη, για μας θα είσαι πάντα φύρερ στην καρδιά μας Γιώργο Καρατζαφέρη.

luben.tv

Categories