Ο Χρήστος Ράπτης ο νέος Πρόεδρος Κοινότητας Καλυβίων. Η Σύνθεση του Συμβουλίου, αγωνία για τις τελευταίες εκλόγιμες θέσεις.

Ο Χρήστος Ράπτης είναι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων από την 1η Σεπτ 19.  Ο Συνδυασμός  “Σαρωνικός Συνεργασία”  του Π.Φιλίππου κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 55%-56% (με ανεπίσημες μετρήσεις) και ο ίδιος, πρώτος, λαμβάνοντας 662 σταυρούς.

Το 11μελές Συμβούλιο Καλυβίων θα απαρτίζεται από 6 μέλη του συνδυασμού του Φιλίππου, 4 από τον Συνδυασμό Σωφρόνη και 1 από τον συνδυασμό Τσιγαρίδα.

Είναι πιθανόν όμως κατά την πρώτη κατανομή των εδρών να προκύψει αδιαίρετη έδρα και ανάλογα με τα υπόλοιπα, να πάρει ακόμα μία έδρα ο πρώτος συνδυασμός και η κατανομή των εδρών να διαμορφωθεί σε 7-3-1. Αυτό φυσικά θα το μάθουμε από τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου όταν αυτά εκδοθούν.

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ως προς τον αριθμό σταυρών προτίμησης, ανακοινώνουμε τα ονόματα του συμβουλίου με την σημείωση,  πως η πληροφόρηση έρχεται από καταμέτρηση που έκαναν οι ίδιοι δύο πρώτοι συνδυασμοί

Στην περίπτωση που ισχύσει η κατανομή 6-4-1 εκλέγονται οι εξής:

Από συνδυασμό Φιλίππου

Ράπτης Χρήστος       662

Γκιούλη Ευγενία       439

Φλωρίδης Βασίλης   439

Αθανασόπουλος Αλ. 377

Κατσούλη Τίνα          358

Νυχά Δήμητρα (343) η Γιαννούλα Κυριακή (343), ανάλογα με την επίσημη ανακοίνωση του Πρωτοδικείου

Από συνδυασμό Σωφρόνη 

Κολαξής Μάκης    469

Ζουγανέλης Νίκος 348

Γιαννακού Τζένη    256

Κοκτσίδης Γιάννης 250   η  Κοκτσίδης Γιάννης 231- Κοντού Μαρία 231

(Σημειώνεται ιδιαιτέρως πως σύμφωνα με το πρακτικό σταυροδοσίας που πήραμε από τον δημο Σαρωνικού μόλις τώρα (3:29mm), o Κοκτσίδης φαίνεται να έχει πάρει 231 σταυρούς, τόσους ακριβώς με αυτούς της Μαρίας Κοντού και συνεπώς η 4η θέση διαμορφώνεται με δύο εκλόγιμους συμβούλους, κάτι που θα δούμε αν επαληθεύεται και από το Πρωτοδικείο οπότε ο Σύμβουλος αν θα σχύσει το 6-4-1, θα προκύψει μετά από κλήρωση.

Από συνδυασμό Τσιγαρίδα

Γαλλιός Αντώνης 74 (η 90 σύμφωνα με το πρακτικό του Δήμου)


Στην περίπτωση που ισχύσει η κατανομή 7-3-1 

Η μεταβολή θα επηρρεάσει τις Νυχά και Γιαννούλα (θα εκλεγούν και οι δύο) και δεν θα υπάρξει ζήτημα κλήρωσης μεταξύ  Γιάννη Κοκτσίδη – Μαρίας Κοντού από τον συνδυασμό Σωφρόνη (σύμφωνα με τα νέα δεδομένα) . Αμετάβλητη η εκλογή του Αντώνη Γαλλιού από τον συνδυασμό Τσιγαρίδα.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά είναι ανεπίσημα αποτελέσματα, περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις αποτελεσμάτων από το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

Categories