Μακελειό στη Βιρτζίνια…

Δυσαρεστημένος δημοτικός υπάλληλος σκότωσε 11 συναδέλφους του…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή από επίθεση ενόπλου σε ένα δημοτικό κέντρο στην Βιρτζίνια Μπιτς, ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τζέιμς Κερβέρα.

“Υπάρχουν 11 νεκροί στο…
σημείο, έξι ακόμη άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία” της περιοχής, τόνισε ο Κερβέρα. Ο δράστης, ο οποίος ήταν εργαζόμενος του δήμου, σκοτώθηκε από την ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, πρόσθεσε.

Αρχικά, το τοπικό αστυνομικό τμήμα με ανάρτηση στο twitter, έκανε λόγο για “πολλούς τραυματίες”, σε περιστατικό με ένοπλο δράστη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00, τοπική ώρα στο κτίριο 2 του δημοτικού κέντρου της πόλης και συμβούλεψε το κοινό να αποφύγει την περιοχή.

Ένας ιατρικός αξιωματούχος τόνισε ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία της περιοχής

Εργαζόμενος του δήμου δήλωσε σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, που συνεργάζεται με το NBC, ότι οι εργαζόμενοι του δήμου βρίσκονταν στα γραφεία τους όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί και είπε ότι είδε μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στο κλιμακοστάσιο.

Επίσης, ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, που συνεργάζεται με το ABC, μετέδωσε ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης.

Η εφημερίδα Virginian-Pilot ανέφερε, επικαλούμενη έναν αστυνομικό, ότι ο ένοπλος δράστης βρισκόταν εντός του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο…

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Categories