Δ.Τ-Μήνυμα του Δημάρχου Σαρωνικού για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς κάθε επιτυχία στα παιδιά της πόλης μας, αλλά και σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Συμμερίζομαι το άγχος, την κούραση και την αγωνία σας. Η προσπάθεια για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πράγματι κρίσιμη και απαιτητική, όμως οι εξετάσεις αυτές δεν είναι η κατάληξη αλλά η αρχή της σταδιοδρομίας σας. Εσείς είστε αυτοί που θα καθορίσετε τη διαδρομή σας από εδώ και πέρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτών των εξετάσεων. Και είναι βέβαιο ότι στη ζωή σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες, για να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Ελπίζω οι κόποι σας να ανταμειφθούν και οι εξετάσεις αυτές να αποτελέσουν την απαρχή μιας νέας πορείας στον κόσμο της γνώσης και της προόδου.

Δώστε τη μάχη σας με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Συνεχίστε να κοιτάζετε μπροστά, να βάζετε στόχους και να τους πετυχαίνετε, με αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις σας.

Καλή δύναμη σε όλους και όλες, καλή δύναμη και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας, που στέκονται δίπλα σας και στηρίζουν τον αγώνα σας.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Σαρωνικού

Categories