Η αποχαιρετηστήρια γιορτή του Παιδικού Σταθμού Καλυβίων. video – photo teaser

Αφιερωμένη στο περιβάλλον, ήταν η καλοκαιρινή – αποχαιρετηστήρια γιορτή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλυβίων που έγινε την Τρίτη 4/6/19, μία μέρα πριν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Τα παιδιά, μέσα από τέσσερα θεατρικά δρώμενα, κατέδειξαν τις γνώσεις που αποκόμισαν από τη σημαντική δουλειά που γίνεται από το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σταθμού, στο πλαίσιο της Προσχολικής Περιβαντολλικής Εκπαίδευσης.

Στο video που ακολουθεί, αξίζει να παρακολουθήσετε την εισαγωγική ομιλία  της Διευθύντριας Κατερίνας Στέφου και της Κατερίνας Αγγέλη όπου τονίζεται το σχέδιο και η στρατηγική των νηπιαγωγών προκειμένου τα παιδάκια να ευαισθητοποιούνται και να “χτίζουν” από τώρα οικολογική συνείδηση.

Στο video επίσης παρουσιάζονται μερικές “θολές” φωτογραφίες λόγω προσωπικών δεδομένων και δεν επεκταθήκαμε περισσότερο καθώς το νόημα αυτής της δημοσίευσης έιναι να προβάλλουμε το σημαντικό έργο που γίνεται στα Δημόσια Σχολεία του Δήμου μας.

Σημειώνουμε επίσης πως στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ασχολήθηκαν εκτός από τις προαναφερθείσες, οι εκπαιδευτικοί: Κόλλια Φωτεινή, Αβράμη Γεωργία, Αλλαγιάννη Ευτυχία, Προκοπίου Μαρίνα και Κουλουμβάκου Λιάνα.

Categories