Δ.Τ. – απάντηση του Evereden Beach Resort (EDEN) στην δημοσίευση αποτελεσμάτων του ΠΑΚΟΕ

Ανάβυσσος 16/6/19
Με το παρόν θέλουμε να απαντήσουμε στην υποτιθέμενη έρευνα της διαβόητης ΜΚΟ, Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) η οποία μας περιλαμβάνει στις ακτές ακατάλληλες προς κολύμβηση.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η παραλία του ξενοδοχείου Evereden Beach Resort βραβεύεται επι 19 συναπτά έτη με την Γαλάζια Σημαία.
Σε συνεργασία με τις περιβαλλοντικές ομάδες του δημοτικού σχολείου Αναβύσσου πραγματοποιούμε εκπαιδευτικές δράσεις και ενημερώνουμε τόσο την τοπική κοινότητα όσο και τους διεθνείς επισκέπτες μας, για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Η εταιρία μας στο πλαίσιο της ριζικής ανακατασκευής του ξενοδοχειακού συγκροτήματος έχει προβεί σε ολοκληρωτική ανακαίνιση / αναβάθμιση των εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού συνολικής επιφάνειας άνω των 1000 τ.μ..
Τα νερά της παραλίας μας είναι εξαιρετικής ποιότητας για κολύμβηση. Το γνωρίζουν, οι χιλιάδες κολυμβητές που διαπιστώνουν ιδίοις όμμασι, αλλά και οι μετρήσεις από τα διαπιστευμένα εργαστήρια οι οποίες αναρτούνται στον πίνακα ανακοινώσεων.
Θιασώτες στην συνήθη τακτική, το ΠΑΚΟΕ κάθε χρόνο λασπολογεί των θεσμό των Γαλάζιων Σημαιών για αγνώστους λόγους. Το ΠΑΚΟΕ με τις ανακοινώσεις για τις μετρήσεις του, που
στερούνται κάθε επιστημονικής σοβαρότητας και δεν φέρουν το σήμα του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης, δεν μπορεί να αμαυρώσει την σχεδόν πενήντα ετών ιστορία του ξενοδοχείου αλλά και της παραλίας μας.
Θα παραμείνουμε υποστηρικτές και αρωγοί του προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες, μέσα από το οποίο προασπίζουμε και διαφυλάττουμε το θαλασσινό περιβάλλον.
Για την Ξενοδοχεία Πυραμίς Α.Τ.Ε.
Evereden Beach Resort
‘Αλκης Παναγόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος

Categories