Δ.Τ-Δήλωση Δημάρχου Σαρωνικού Γ.Σωφρόνη

Συναντήθηκα σήμερα με τον κ. Φιλίππου μετά από αίτημα που ο ίδιος εξέφρασε.

Τον συνεχάρη για τη νίκη του στις πρόσφατες εκλογές και τον διαβεβαίωσα ότι ως παράταξη αλλά κι εγώ προσωπικά, δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε μικροκομματικές  λογικές και πρακτικές λαϊκισμού. Για μας πάνω από όλα είναι το συμφέρον του τόπου μας.

Ζήτησε να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το Δήμο και δεσμεύθηκα να του δώσω μια αναλυτική ενημέρωση τις προσεχείς ημέρες, παρουσία και των αντιδημάρχων μου, την οποία ασφαλώς και θα δημοσιοποιήσω στους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να τονίσω ότι επισήμανα στον κ. Φιλίππου πως αφενός η νέα διοίκηση θα παραλάβει έναν δήμο σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με αυτήν που παρέλαβε η δίκη μας διοίκηση το 2014.

Αφετέρου ότι η δίκη μας δημοτική παράταξη ως αντιπολίτευση θα ασκήσει τα θεσμικά της καθήκοντα με υπευθυνότητα και με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου. Θα στηρίξουμε κάθε σωστή πρωτοβουλία αλλά και θα είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια που θα θέσει σε κίνδυνο όλα όσα πετύχαμε με μεγάλους κόπους μέχρι σήμερα.

Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην επίλυση όλων των μεγάλων προβλημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ο αγώνας μας απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας θα είναι διαρκής.

Γεώργιος Β. Σωφρόνης

Δήμαρχος Σαρωνικού

 

Categories