«Σαρωνικός Συνεργασία»: Θα καλύψουμε τις δαπάνες της ετήσιας εκδήλωσης του Τμήματος Ελληνικών Χορών -Επιστολή Διαμαρτυρίας

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Διαμαρτυρία για την ακύρωση της ετήσιας εκδήλωσης του Τμήματος Ελληνικών Χορών του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού.

Επιστολή απέστειλε ο Συνδυασμός «Σαρωνικός Συνεργασία» και ο επικεφαλής αυτού, νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου στον απερχόμενο Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Αριστόδικος», με την οποία εκφράζουν την έντονη αντίθεση και διαμαρτυρία τους για την αιφνίδια ακύρωση της ετήσιας καλοκαιρινής εκδήλωσης του Τμήματος Ελληνικών Χορών του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» λίγες μόλις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία πραγματοποίησής της.
Στην επιστολή γίνεται αναφορά στη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση που έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Καλυβίων η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί φέτος η μουσικοχορευτική εκδήλωση του χορευτικού τμήματος που αποτελεί θεσμό για την πόλη, αλλά και στη μεγάλη απογοήτευση που νιώθουν τα μέλη του Τμήματος Ελληνικών Χορών που μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στον κόσμο τη δουλειά, τις προσπάθειες και τον κόπο ενός ολόκληρου χρόνου.
Τέλος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Φιλίππου καλεί την απερχόμενη δημοτική αρχή να ορίσει σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του χορευτικού νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και δηλώνει ότι οι δαπάνες για τη διοργάνωση της παράστασης θα καλυφθούν από τον Συνδυασμό «Σαρωνικός Συνεργασία» με τη συνδρομή των μελών και των φίλων του Συνδυασμού.

*Συνημμένα ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής.

Categories