Γ. Σωφρόνης ΔΤ: Όσο «έσκισε» ο Τσίπρας τα μνημόνια, άλλο τόσο θα «σκίσει» τη σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης ο κ. Φιλίππου.

Σαρωνικός, 30/6/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όσο «έσκισε» ο Τσίπρας τα μνημόνια, άλλο τόσο θα «σκίσει» τη σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης ο κ. Φιλίππου.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί για πρώτη φορά σε δημόσια δήλωση του, ο απερχόμενος αντί περιφερειάρχης Ανατολικής Αττικής  κ. Π. Φιλίππου αναγνωρίζει ότι είναι χρήσιμο κι απαραίτητο ένα έργο που μέχρι πρόσφατα κατηγορούσε. Το έργο για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης. Καλωσορίζω λοιπόν τον κ. Φιλίππου στο δρόμο της λογικής.

Όσον αφορά τον έλεγχο της σύμβασης, του υπενθυμίζω ότι τόσο ο διεθνής διαγωνισμός, όσο και η σύμβαση, έχουν ελεγχθεί κι εγκριθεί από το αρμόδιο θεσμικό όργανο του Κράτους, το Ελεγκτικό Συνέδριο. Όσο λοιπόν και να αμφισβητεί τη σύμβαση για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, η αλήθεια είναι αδιαμφισβήτητη.

Αν πιστεύει όμως  ο κ. Φιλίππου ότι μπορεί να υποκαταστήσει το Ελεγκτικό Συνέδριο και τους θεσμούς του Κράτους, στηριζόμενος απλά και μόνο στην εκλογή του, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα το κάνει αυτό.

Τον περιμένω μετά την 1η Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο και τότε είμαι βέβαιος ότι θα διαπιστώσουμε όλοι πόσο πολύ απέχουν οι μετεκλογικές «φανφάρες» του κ. Φιλίππου από την πραγματικότητα.

Για ένα πράγμα να είναι βέβαιος. Δεν πρόκειται να του επιτρέψω να βλάψει τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας. «Πρακτικές  ΣΥΡΙΖΑ», που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε αδιέξοδα και δίχασαν το λαό μας, στο Δήμο Σαρωνικού δεν θα περάσουν.

 

Γεώργιος Β. Σωφρόνης

Δήμαρχος Σαρωνικού

Categories