Λειτουργεί ξανά το EverEden Beach Resort Hotel στο 47ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου

Με ανακατασκευασμένη υποδομή λειτουργεί ξανά το ξενοδοχειακό συγκρότημα EverEden Beach Resort Hotel, στο 47ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου.

Το κόστος της ανακατασκευής ανήλθε στα 28 εκατ. ευρώ περίπου, καθώς οι φορείς των κτιρίων ενισχύθηκαν στατικά και πραγματοποιήθηκε εκ νέου η εγκατάσταση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών δικτύων.

Ιδιαίτερη προσήλωση δόθηκε στην φωτιστική και ηχομονωτική μελέτη, με γνώμονα την απόλυτη εμπειρία του ταξιδιώτη. Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη επιμελήθηκε το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects, ενώ τις μελέτες εφαρμογής και περιβάλλοντα χώρου το γραφείο VAP Architects.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στη μέση ακριβώς της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μόλις 27 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η άμεση σύνδεση με την Αττική οδό το καθιστά προσβάσιμο από οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας και της Αττικής.

Διαθέτει γήπεδα 49 στρεμμάτων, τρία ολοκληρωμένα συγκροτήματα, ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο, τρία εστιατόρια και πέντε μπαρ. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν δυο εξωτερικές και μια εσωτερική πισίνα, καθώς επίσης υποδομές spa και γυμναστηρίου.

Η δυναμικότητα του συγκροτήματος ανέρχεται στα 260 δωμάτια, υιοθετώντας έξι διαφορετικούς τύπους: Deluxe Standard, deluxe Superior, Belvedere Suites family room, Residences 90 τ.μ. για μεγάλες οικογένειες και σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Η παραλία του EverEden Βeach Resort με μήκος 400 μέτρα και παροχές, όπως snack bar, cocktail bar – beach restaurant και επαγγελματικό water sports center, βραβεύεται επί 19 έτη με γαλάζια σημαία και στο μέσο της δεσπόζει ο μαύρος βράχος από τον οποίο έχει ονομαστεί και η περιοχή. Στους περιβάλλοντες χώρους ακολουθήθηκε κηποτεχνική μελέτη, και μέσα στο πευκοδάσος που περικυκλώνει το ξενοδοχείο, το περιπατητικό μονοπάτι οδηγεί στο ψηλότερο σημείου του λόφου ΕverΕden.

Τέλος, το ανοιχτό θέατρο θα φιλοξενεί εκδηλώσεις και μουσικές βραδιές. «Εχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο προορισμό για διαφορετικές αγορές, αλλά και για διαφορετικές εποχές», σχολιάζει ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Αλκης Παναγόπουλος, εξηγώντας ότι «στο EverEden Beach Resort Hotel διατηρούμε αναλλοίωτα τα παλαιά παραδοσιακά στοιχεία του ελληνικού τουρισμού και τα αναμειγνύουμε με τις σύγχρονες απαιτήσεις μέσα από μοντέρνες υποδομές και εγκαταστάσεις».

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «καλείται να εμπλουτίσει την Αθηναϊκή Ριβιέρα, ευελπιστώντας να προσφέρει στους ταξιδιώτες την εμπειρία της Αττικής, ενός προορισμού πλήρους σε περιεχόμενο και επιλογές», καταλήγει

Πηγή: Protagon.gr

Categories