Π.Φιλίππου ΔΤ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, με Πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κο Πέτρο Φιλίππου η Επιτροπή για να συζητηθούν αιτήματα των σχολείων για κατά παρέκκλιση δρομολόγια μεταφοράς μαθητών της Π.Ε.Α.Α, των Δήμων Σπάτων-Αρτέμιδος, Σαρωνικού, Ραφήνας-Πικερμίου και Παλλήνης.
Στη συνεδρίαση συμμετείχε από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής η κα Αμαλία Κατοστάρα, αναπληρώτρια Προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών θεμάτων της Π.Ε.Α.Α..
Από τους Δήμους παραβρέθηκαν: από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος η Αντιδήμαρχος κα Πηνελόπη Λίγκου, από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο Αντιδήμαρχος κος Σάββας Αραπκιλής, από τον Δήμο Παλλήνης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας κος Δημήτριος Μπαξεβάνης. Από τον Δήμο Σαρωνικού δεν παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του κος Μανόλης Χαρίτος.
Εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Αττικής στη συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Παπαδομιχελάκης, ενώ από τον ΟΑΣΑ δεν παραβρέθηκε η εκπρόσωπος κα Θέμις Φούλια.

Η επιτροπή συζήτησε τα αιτήματα των σχολείων για κατά παρέκκλιση των χιλιομετρικών ορίων δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, όπου και ομόφωνα ενέκρινε την υλοποίησή τους.

Categories