Εξαιρετικό το Συναπάντημα των χορευτικών Ομάδων του Δήμου Σαρωνικού στο θεατράκι Π Φώκαιας video-teaser

Εξαιρετική Παρουσία των συλλόγων που μετείχαν στο “4o συναπάντημα παραδοσιακών χορών” που έγινε πλέον θεσμός στον Δήμο μας – “Σωφρόνης: Να διατηρηθεί ο θεσμός και με την επόμενη δημοτική Αρχή”

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το συναπάντημα παραδοσιακών χορευτικών ομάδων του δήμου Σαρωνικού στο θεατράκι της, Παλαιάς Φώκαιας χθες 15/7

Συμμετείχαν έξι πολιτιστικοί σύλλογοι με τα αντίστοιχα χορευτικά τους τμήματα

  • Το περιφερειακό τμήμα χορού Παλαιάς Φώκαιας του παραρτήματος Κορωπίου του Λυκείου ελληνίδων
  • Ο χορευτικός λαογραφικός όμιλος Αναβύσσου
  • Το τμήμα Ελληνικών χορών Καλυβίων
  • Ο πολιτιστικός σύλλογος Λυκουριζα Λαγονησίου
  • Η ένωση Κρητών Σαρωνικού “Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος” και
  • Ο σύλλογος Μικρασιατών Αναβύσσου

Κατάμεστο από κόσμο το θεατράκι και μεταξύ τους αρκετοί αιρετοί πρώην και νεοεκλεγέντες

Την εκδήλωση εκτός των πολλών κατοίκων, τίμησαν ο Δήμαρχος Γ Σωφρόνης, ο νεοεκλεγείς για την νέα περίοδο Δήμαρχος Π. Φιλίππου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ Συμβουλίου Μ Τσαλικίδης, ο επικεφαλής της παράταξης “Σαρωνικός Νέα Πνοή” και νεοκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τσιγαρίδας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Κόλλια και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι νυν και νεοεκλεγέντες.

Σε έναν από τους τελευταίους χαιρετισμούς ως Δήμαρχος Σαρωνικού, ο Γιώργος Σωφρόνης αναφέρθηκε στην ιστορία του θεσμού του “συναπαντήματος” που βασικό ρόλο έπαιξε ο δάσκαλος του Τμήματος Ελληνικών χορών Γιάννης Κοντογιάννης, που έιναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε επί δικής του θητείας μαζί με τους ΘΕΑΤΡΟΑΣΤΕΡΙΕΣ  και ευχήθηκε να διατηρηθούν και στην επόμενη Δημοτική Περίοδο.

Ο paraktios ήταν εκεί και σας δίνει μία μικρή γεύση από την ωραιότατη βραδιά στο video teaser που ακολουθεί καθώς και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Γ. Σωφρόνη

Χαιρετισμός Δημάρχου Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη 

Μικρή επιλογή των χορευτικών

Α.Ξ.

 

Categories