Δ.Τ-Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο Ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Σαρωνίδας

Υπεγράφη την 10η Ιουλίου 2019 η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Σαρωνίδας και γύρω περιοχής», μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και της αναδόχου εταιρίας «Κόνων Τεχνική Α.Ε.», που αναδείχθηκε στο πλαίσιο του δεύτερου μειοδοτικού διαγωνισμού της 12ης Φεβρουαρίου 2019.

 

Το έργο έχει προϋπολογισμό 37.606 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί με ίδιους πόρους του Δήμου Σαρωνικού. Οι εργασίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνουν την αρμολόγηση και βελτίωση του δαπέδου της πλατείας, καθώς και την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα παίρνει το δρόμο της υλοποίησης ένα σημαντικό έργο για την περιοχή της Σαρωνίδας, παρά τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που αντιμετώπισε λόγω της γραφειοκρατίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ η σχετική μελέτη είχε ολοκληρωθεί από τις 20/11/15, χρειάστηκε να περάσουν 3 χρόνια και 3 μήνες μέχρι να γίνει και ο δεύτερος διαγωνισμός στις 12/2/2019.

 

Μετά από πολλή προσπάθεια τώρα ξεκινά και σύντομα θα παραδοθεί στους κατοίκους και στους επισκέπτες της περιοχής. Η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας ήταν και συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα αυτής της δημοτικής αρχής, μέχρι και την τελευταία ημέρα άσκησης των καθηκόντων μας. Κι αυτό το στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε, με την ίδια αφοσίωση και συνέπεια, και μετά την 1η Σεπτεμβρίου, ασκώντας ουσιαστική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο.»

Γραφείο Τύπου Δήμου Σαρωνικού

Categories