Θεσσαλονίκη:“Σε δημοκρατία ζούμε, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα”

… λέει ο Ν.Ταχιάος για την ανεξαρτητοποίηση των πέντε δημοτικών του συμβούλων

“Σε δημοκρατία ζούμε, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα. Και γι’ αυτό, καθένας έχει ατομική ευθύνη για τον δρόμο που θα τραβήξει. Δεν θα ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που μέχρι πριν από λίγες ημέρες θεωρούσα συνεργάτες μου, ούτε στα social media, ούτε στο δημοτικό συμβούλιο”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, Νίκος Ταχιάος, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση πέντε δημοτικών του συμβούλων.

Ο κ. Ταχιάος τονίζει πως δεν αιφνιδιάστηκε από την ανεξαρτητοποίηση τους εξηγώντας πως “όχι μόνο επειδή από την ώρα που ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέστρεψε από τις διακοπές του τα ρεπορτάζ προεξοφλούσαν την εξέλιξη αυτή, αλλά και επειδή ο ίδιος που έκανε την αναπάντεχη τιμή να μου την γνωστοποιήσει, προχθές το απόγευμα”.

Προσθέτει, δε, πως “ευθύνη του δημάρχου που έχει το μαχαίρι και το πεπόνι, είναι να προκρίνει την πολιτική ατζέντα. Ο κ. Ζέρβας δεν φάνηκε να νοιώθει οικεία σε αυτόν τον δρόμο. Προτίμησε την απεχθή για μένα τακτική του να ταπεινώσει τους νέους συνεργάτες του, ζητώντας τους να εκτεθούν δημόσια για την τιμή της τιμής τους”.

“Το βράδυ των εκλογών είχα πει ότι έχω διδαχθεί από τον πατέρα μου, πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις να χάνεις. Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν ο 61ος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εγκατασταθεί στον θρόνο του, μπορώ να προσθέσω ότι πολύ πιο σημαντικό είναι να ξέρεις να διαχειριστείς τις επιτυχίες σου”, καταλήγει η ανάρτηση του κ.Ταχιάου.

Α.Καρ.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Categories