Ακάλεστη από τα εγκαίνια του γηπέδου που έχει το όνομά της έμεινε αθλήτρια στην Καβάλα

Μία ελάχιστη λεπτομέρεια φαίνεται πως ξέχασαν οι υπεύθυνοι για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου σταδίου της Καβάλας. Το στάδιο της όμορφης πόλης του Βορρά που ζει μια νέα νιότη μετά την ανακαίνιση που του έκαναν φέρει από 1993 το όνομα «Βερούλειο Στάδιο Καβάλας», προς τιμήν της ακοντίστριας Άννας Βερούλη που κατάγεται από την Καβάλα.

Όπως διαβάζουμε σε τοπικά μέσα, ήταν μία πολύ όμορφη μέρα για όλους και ιδίως για τις 3 ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης (Βύρων, ΑΕΚ και Ηρακλής Καβάλας), στις οποίες και παραχωρήθηκε προς χρήση. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν κάμποσοι παράγοντες της πόλης όπως αρκετά μέλη της απερχόμενης δημοτικής αρχής της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα, της νέας δημοτικής αρχής του Θόδωρου Μουριάδη, ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης και κάμποσος κόσμος.

Όλα γενικά πήγαν πρίμα, μόνο ένα ελάχιστο πραγματάκι αμέλησαν οι διοργανωτές: Να καλέσουν την ίδια την Άννα Βερούλη στα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου, η οποία μάλιστα βρισκόταν στην πόλη. Η βετεράνος του ακοντίου σχολίασε το γεγονός στον λογαριασμό της στο Facebook, όπου παρά το άκυρο που έφαγε, πρόσθεσε επίσης ότι χαίρεται που η πόλη της θα έχει πλέον εκσυγχρονισμένο γήπεδο.

Όπως είπε:

«Σήμερα, τα εγκαίνεια του ανακαινισμένου ‘’Βερούλειου Σταδίου Καβάλας’’. Λυπάμαι που δεν δέχτηκα μια πρόσκληση να παρεβρεθώ σε αυτή την όμορφη στιγμή, αν και πρέπει να τονίσω, πως η χαρά μου είναι πολύ μεγαλύτερη, που ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο για τη γενέτειρά μου παραδίδεται ανανεωμένο, ως παρακαταθήκη, στις νέες γενιές. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτό.

Υ.Γ. Η ειρωνεία είναι ότι βρίσκομαι στην Καβάλα για προσωπικούς λόγους.

Άννα Βερούλη»

https://www.facebook.com/verouli.michalopoulosb/posts/1532616663546879

Η αλήθεια είναι ότι η αντίδρασή της παραήταν ψύχραιμη, κανονικά έπρεπε να κάνει το πρώτο εγκαίνιο-crashing της ιστορίας.

luben.tv

Categories