Παρουσίαση του Ιστορικού Λευκώματος του Δήμου Σαρωνικού, video-φωτο

Η τελευταία δραστηριότητα της απελθούσας Δημοτικής Αρχής του Γ.Σωφρόνη έλαβε χώρα χθες Σάββατο 31/8/19 στο Αμφιθέατρο Καλυβίων, μόλις λίγες ώρες πριν την ανάληψη της Διοίκησης Π.Φιλίππου, με την παρουσίαση του Ιστορικού Λευκώματος του Δήμου Σαρωνικού.

Πρόκειται για Ιστορικό Λεύκωμα, που αποτυπώνει μέσα από αρχειακό υλικό, φωτογραφίες και ντοκουμέντα, τις όψεις και την Ιστορία του Δήμου Σαρωνικού και αποτελεί το αποτέλεσμα της δουλειάς Επιστημονικής Επιτροπής υπό την εποπτεία του Δήμου Σαρωνικού.  Η έκδοση είναι χορηγία της  ΑΙΓΕΑΣ -ΑΜΚΕ (Αθ. Μαρτίνος) και την παρουσίαση έκαναν η Ιστορικός Κατερίνα Καλλιαμπάκου και ο Γιώργος Σωφρόνης.

Ο απελθών Δήμαρχος, στην ομιλία του που έγινε σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων, εκτός άλλων, αναφέρθηκε στα ανάμικτα συναισθήματά του για το αποτέλεσμα των εκλογών και την Επόμενη ημέρα.

Σημειώνουμε πως εκτός της γενικής παρουσίασης του Λευκώματος, οι ομιλητές δεν αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο εκτενώς αλλά όπως τονίστηκε -και καθώς η διάθεση του Λευκώματος είναι δωρεάν- οι αναγνώστες θα κρίνουν το περιεχόμενο της έκδοσης.

Δείτε το σχετικό video του Paraktios.gr

Δείτε φωτο ΕΔΩ

Categories