Η Εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού,video

Υπό την προεδρία του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης από την πλευρά της παράταξης του Δημάρχου, Βασίλη Μπούτση, συνήλθε την Κυριακή 1/9/19 το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρώτη του Συνεδρίαση προκειμένου να εκλέξει το Προεδρείο του.

Οι εκλεγέντες στις θέσεις του Προεδρείου είναι:

Πρόεδρος         ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Από την παράταξη “Σαρωνικός Συνεργασία”)

Αντιπρόεδρος ΓΚΕΡΑΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (Από την παράταξη “Σαρωνικός αύριο”) Σημειώνουμε ότι ο κος Γκέραλης δεν ήταν παρών και η υποψηφιότητα κατατέθηκε με επιστολή του)

Γραμματέας.   ΚΟΛΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (“Σαρωνικός Νέα Πνοή”)

Η εκλογή έγινε με μυστική ψηφοφορία ενώ σημειώνουμε πως η παράταξη του Χρήστου Τσιγαρίδα όπως και η Τάνια Γαλανοπούλου τήρησαν κατά γράμμα τις διατάξεις και ψήφισαν αφού μπήκαν στο σχετικό παραβάν σε αντίθεση με τις υπόλοιπες παρατάξεις που δεν το έκαναν, διατηρώντας όμως μυστική την ψήφο τους.

Πριν την συνεδρίαση δηλώσεις έκανε ο Βασίλης Μπούτσης σχετικά με την εκλογή του που του έδωσε το δικαίωμα να προεδρεύει στην 1η συνεδρίαση ενώ μετά την εκλογή του Προεδρείου δηλώσεις έκαναν ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου, η Πρόεδρος Δήμητρα Ράπτη και ο Γραμματέας Μιχάλης Κόλλιας.

Δήλωση έκανε και η Μαίρη Κόλλια γιατί η νέα πρόεδρος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην πολυετή θητεία της που όμως δεν ακούστηκαν λόγω κλειστού μικροφώνου που επίτηδες άφησε κλειστό -από σεμνότητα-η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ολόκληρο το video της διαδικασίας (θα είναι διαθέσιμο στις 12 το μεσημέρι περίπου γιατί αυτή τη στιγμή ανεβαίνει στο youtube)

 

Categories