Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Σούζαν Ίτον – Τι ανακάλυψαν οι Αρχές για τον 27χρονο δολοφόνο (video)

Τουλάχιστον πέντε γυναίκες αναγνώρισαν τον δολοφόνο της Ίτον και είχαν αναφέρει επιθέσεις εναντίον τους
Καμία τους δεν είχε δηλώσει βιασμό
Ποια επιπλέον κατηγορία αντιμετωπίζει ο δράστης
Προβληματισμό για την ποιότητα των ερευνών στην Κρήτη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τον 27χρονο βιαστή και εν ψυχρώ δολοφόνο της αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία έχασε άδικα τη ζωή της στο νησί τον Ιούλιο.

Όπως δείχνουν νέες μαρτυρίες, τουλάχιστον πέντε γυναίκες έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπο του νεαρού επιθέσεις εις βάρος τους, όμως οι Αρχές δεν έπραξαν αρκετά γρήγορα, με θλιβερό αποκορύφωμα τη δολοφονία της βιολόγου.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, κοπέλες οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η πέμπτη ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε στα Χανιά

Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Ο νεαρός βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της Ίτον.

Δειτε το video στην Πηγή:altsantiri.gr

 

Categories