Συμβούλιο Κοινότητας Σαρωνίδας. Έκδηλο το ενδιαφέρον όλων των παρατάξεων. video

1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2020 (Πέμπτη 26/9/2019)

Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα “ψαλιδίστηκαν” οι αυξημένες αρμοδιότητες των Κοινοτήτων πριν καν εφαρμοστούν και οι αποφάσεις  των Κοινοτικών Συμβουλίων έχουν και πάλι γνωμοδοτικό χαρακτήρα, καθώς καλύψαμε με live videos τις πρώτες συνεδριάσεις  τεσσάρων Κοινοτήτων, διαπιστώθηκε εκτός απότην έντονη παρουσία δημοτών και το ζωηρό ενδιαφέρον όλων των Δημοτικών Παρατάξεων και αιρετών του Δήμου μας.

Πιστεύουμε πως με αυτό τον πρώτο κύκλο μεταδόσεων,μεταφέραμε στους συνδημότες μας το κλίμα  αλλά και τον προβληματισμό των Κοινοτικών Συμβουλίων για τα σοβαρά ζητήματα των Κοινοτήτων. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε για τεχνικούς λόγους να καλύψουμε την πρώτη σημερινή (27/9) συνεδρίαση της Κοινότητας Κουβαρά κάτι που ελπίζουμε να κάνουμε στην επόμενη συνεδρίαση αφού γίνουν κάποιες τεχνικές βελτιώσεις από μέρους μας που έχουν να κάνουν με την ηχοληψία των συνεδριάσεων καθώς οι Κοινότητες δεν διαθέτουν μικροφωνικό εξοπλισμό. Α. Ξυγκάκης


Η συνεδρίαση της Κοινότητας Σαρωνίδας

Το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε ομόφωνα σύμφωνα με την εισήγηση του προέδρου του Κ.Σ. ο οποίος περιέλαβε όλες τις προτάσεις και παρατηρήσεις των  κοινοτικών συμβούλων.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού καθώς και όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για τα μείζονα θέματα της Κοινότητας Σαρωνίδας όπως οι Χρήσεις Γης και τα Σχολεία.

Δείτε ολόκληρη την συνεδρίαση και τις τοποθετήσεις των ομιλητών

14:19 Πρόταση Προέδρου Γ. Μπρέγιαννη και τοποθετήσεις συμβούλων και άλλων Αιρετών
56:15 Παρέμβαση Γ. Σωφρόνη.
58:43 Παρέμβαση Χ. Τσιγαρίδα.
1:04:12 Παρέμβαση Τ. Γαλανοπούλου.
1:35:13 Παρέμβαση Α. Καρούμπαλη.
1:24:10 Παρέμβαση Δημάρχου Π. Φιλίππου.

Categories