Το μέχρι στιγμής πιο φιδραματικό επεισόδιο του μας χάρισε το GNTM(Σάτιρα)

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν ότι μία φωτογράφηση με (ζωντανά) φίδια είναι αυτό που χρειάζεται και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που έπρεπε

ΦΙΔΙΑ. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ούτε βέβαια να φωνάξουμε τον ψεκασμένο Σερραίο φιδοκυνηγό για να καθαρίσει το GNTM. Γιατί οι υπεύθυνοι του Greece’s Next Top Model αποφάσισαν ότι μία φωτογράφηση με ζωντανά φίδια είναι αυτό που θα σπρώξει την ελληνική μόδα (και την εκπομπή που την εκπροσωπεί) στο επόμενο επίπεδο.

Το concept περιλάμβανε επίσης και ένα κοινωνικό μήνυμα: Ότι καλύτερα να έχεις ζωντανά φίδια πάνω σου παρά να φοράς το δέρμα των πεθαμένων. Ταυτόχρονα, ήταν και η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, οπότε τα φίδια μπορούσαν να χρησιμεύσουν και με έναν τρίτο τρόπο εκτός από τα είναι αξεσουάρ μόδας και πρέσβεις καλής θελήσεως του είδους τους.

Αυτό ακριβώς φάνηκε στην πορεία, όταν κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ολοκληρώσουν χαλαρές την δοκιμασία, ενώ άλλες όπως η Σουζάνα έβαλαν τα κλάματα. Ομολογούμε ότι η όλη δοκιμασία είχε ένα touch που θυμίζει περισσότερο τον Κροκοδειλάκια παρά ένα reality με μοντέλα:

Διαβαστε τη συνεχεια ΕΔΩ

luben.tv

Categories