Τραγωδία στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας – Νεκροί η μητέρα και ο αδερφός του εκδότη Μαυρίκου

Ήταν μέσα σε φορτηγό που βυθίστηκε σε βάθος 32 μέτρων

Δύο σωρούς, που ανήκουν σε μητέρα και γιο, αντίκρισαν οι άνδρες του Λιμενικού μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε σε βάθος 32 μέτρων στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας νωρίτερα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, οι δύο νεκροί είναι H Σοφία Μαυρίκου 76 ετών και ο γιος της Θεόδωρος 53 ετών. Πρόκειται για τον αδελφό και τη μητέρα του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», ο οποίος το 2016 είχε βρει τραγικό θάνατο στην Αττική Οδό μέσα στην Porsche Kayenne που οδηγούσε και η οποία είχε απανθρακωθεί.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Επίσης αναφέρεται πως στο αμάξι ήταν δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε.

altsantiri.gr

Categories