Παιδικό Πανεπιστήμιο. 25 χρόνια στο Λαγονήσι. video-photos

Παιδικό Πανεπιστήμιο 25 χρόνια!

25 χρόνια συμπληρώνονται  φέτος από την ημέρα που ιδρύθηκε το Παιδικό Πανεπιστήμιο τον Ιούνιο του 1994. Χρόνια, γεμάτα εκπαίδευση, αγωγή και χαρά!

Πλήρως ανακαινισμένο, με πανέμορφους εξωτερικούς χώρους, κήπους, παιδικές χαρές, αλλά και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες δραστηριοτήτων, με ειδικές αίθουσες για μουσική, αίθουσα χορού, γυμναστήριο, αίθουσα τεχνολογίας, εικαστικό εργαστήρι, αλλά και ένα εκκλησάκι της «Παναγίας μητέρας» στην αυλή του!

Εκατοντάδες παιδιά αποφοίτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Όπως μας είπε η διευθύντρια του σχολείου Τατιάνα Τσαραμιάδου, το Παιδικό Πανεπιστήμιο γεννήθηκε μέσα από ένα όνειρο της να δημιουργηθεί ένα Πανεπιστήμιο υψηλών προδιαγραφών για μικρά, πολύ μικρά παιδιά, που θα διαθέτει τις εγκαταστάσεις ενός μεγάλου σχολείου, επιστημονικό προσωπικό, εκπαιδευτικούς που αγαπούν και έχουν όραμα για τα παιδιά.

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα υποστηρίζεται από πλούσια βιβλιοθήκη και οργανωμένο πλούσιο εποπτικό υλικό. Εκπαιδευτικοί, καθηγητές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, παιδαγωγοί, ιατροί, και άλλες ειδικότητες εργάζονται σε αυτό το «μικρό πανεπιστήμιο» που στόχο έχει την εκπαίδευση, την αγωγή και χαρά των παιδιών!

Φέτος νέα προγράμματα προστέθηκαν στο ήδη πλούσιο πρόγραμμα του. Stem, Υπολογιστές, Ρομποτική, χορός, αγγλικά, μουσική, επιστήμες, θεατρική παιδεία, μουσειακή αγωγή, καθώς και μαθηματικά, γραφή και ανάγνωση με ειδικά παιγνιώδη μέσα και πλήθος οπτικοακουστικών μέσων.

Ευχόμαστε στο Παιδικό Πανεπιστήμιο καλή συνέχεια στο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό του έργο!

Χρόνια Πολλά Παιδικό Πανεπιστήμιο!

video

video-photos: Παιδικό Πανεπιστήμιο

Categories