Δ.Τ Δ.Σαρωνικού:Καταψήφισαν για 2η φορά οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης την πρόταση της διοίκησης του Δήμου για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Είναι σε όλους γνωστή η τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας με τη διαχείριση και αποκομιδή των απορριμμάτων, την οποία μας κληροδότησε η προηγούμενη δημοτική αρχή Σωφρόνη. Η τωρινή διοίκηση του δήμου προσπαθεί από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και αναζητά λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τον λόγο αυτό έφερε ως θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο την ανάθεση σε ιδιώτες των εργασιών παραλαβής και διαχείρισης ογκωδών και στερεών αποβλήτων για τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου προκειμένου να αντιστραφεί η διαμορφωθείσα κατάσταση.

Η μείζων αντιπολίτευση του κ. Σωφρόνη παραμένοντας σταθερή σε αυτό που μας κληροδότησε, δηλαδή στους χιλιάδες όγκους σκουπιδιών σε όλες τις γειτονιές, καταψήφισε την πρόταση ακριβώς γιατί θέλει να παραμείνει ο δήμος στην άθλια κατάσταση των προηγούμενων μηνών.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιγαρίδας και οι συνεργάτες του, ενώ αρχικά κατέθεσαν πρόταση για την αποκομιδή των απορριμμάτων ειδικά για τη Δημοτική Ενότητα Αναβύσσου, όταν έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας και καθώς διαφαινόταν η υπερψήφιση της πρότασης αυτής από το Δημοτικό Συμβούλιο, την απέσυραν και καταψήφισαν το θέμα με αποτέλεσμα να μην δίνεται λύση στο πρόβλημα της αποκομιδής ακόμα και για την περιοχή της Αναβύσσου.

Λυπούμαστε πραγματικά για τη στάση των κυρίων Σωφρόνη και Τσιγαρίδα, ειδικά σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως η διαχείριση και αποκομιδή των απορριμμάτων, το οποίο έχει σοβαρές συνέπειες στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας παρόλα τα εμπόδια που εσκεμμένα βάζουν στον δήμο οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σαρωνικού

Categories