Δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ θα φωνάζουν τις ειδήσεις σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας(σατιρα)

Μια νέα πρωτοβουλία με σκοπό να «ανοιχτεί» σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό έκανε γνωστή ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δημοσιογράφοι του σταθμού θα βγουν στους δρόμους της πρωτεύουσας και θα φωνάζουν τις καθημερινές ειδήσεις σε διερχόμενους οδηγούς, πεζούς και ποδηλάτες.

Οι δημοσιογράφοι θα τοποθετηθούν αρχικά σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία του ιστορικού τριγώνου της Αθήνας, με σκοπό να επεκταθούν σύντομα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες και να καλύψουν περισσότερες περιοχές. Στα άμεσα πλάνα βρίσκεται άλλωστε η κατασκευή περιπτέρου στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα διατίθενται DVD με τα δελτία ειδήσεων του καναλιού.

«Σκοπός μας είναι η φωνή του ΣΚΑΪ να μεταδίδεται κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας και γιατί όχι, κάποια στιγμή σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να μην βλέπουν όλη τηλεόραση, όλοι όμως θα ακούν τις ειδήσεις μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος έχει ήδη στρατοπεδεύσει στο φανάρι στη γωνία Πανεπιστημίου και Αμερικής και φωνάζει στους περαστικούς.

Για την προστασία των δημοσιογράφων θα κινητοποιηθούν δυνάμεις των ΜΑΤ, τα μέλη των οποίων έχουν ρητή εντολή να προχωρούν σε προσαγωγές όποτε κάποιος αντιδρά επιθετικά προς τα στελέχη του σταθμού.

Από την πλευρά της πάντως, η υποδιεύθυνση της Τροχαίας Αθηνών προειδοποίησε για έξαρση των τροχαίων ατυχημάτων, ενώ ο πρώην οδηγός αγώνων και νυν υπέρμαχος της ασφαλούς οδήγησης Ιαβέρης έχει λουστεί με πετρέλαιο και απειλεί να αυτοπυρποληθεί.

tokoulouri.gr

Categories