Σε όπλο αστυνομικού ανήκουν σφαίρες από το σημείο της δολοφονίας στο Χαϊδάρι

Απαντήσεις δίνουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στις σφαίρες που εντοπίστηκαν την Τρίτη στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 49χρονος επιχειρηματίας στο Χαϊδάρι.

Στον τόπο της επίθεσης είχαν εντοπιστεί 18 σφαίρες που προέρχονταν από καλάσνικοφ, αλλά και από πιστόλι 9 χιλιοστών, κάτι που είχε οδηγήσει στην εκτίμηση πως μπορεί οι ενιάρες σφαίρες να προέρχονται από πιστόλι αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης έδειξαν ότι τα καλάσνικοφ είναι «καθαρά», όμως οι σφαίρες των 9 χιλιοστών προέρχονται από περίστροφο που ανήκει σε αστυνομικό.

Άλλωστε από χθες οι δύο αστυνομικοί είχαν δηλώσει ότι βρέθηκαν στο σημείο τυχαία και πως ο ένας πυροβόλησε στον αέρα όταν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης επιχείρησαν να διαφύγουν. Άγνωστο παραμένει εάν κάποιος από τους δύο ενόπλους έχει τραυματιστεί.

Σημειώνεται, ότι η ΕΛ. ΑΣ. έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε χθες το πρωί μαφιόζικη επίθεση από δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα στο Αττικό νοσοκομείο.

efsyn.gr

Categories