Μέγαρα: Σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στα μάτια των παιδιών του – Παραδόθηκε ο δράστης

Συγκλονίζει η τραγωδία στα Μέγαρα, όπου ένας 50χρονος πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του και τραυμάτισε τη 43χρονη σύζυγό του.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, βρισκόταν στο σπίτι που κατοικούσε ο κουνιάδος του με τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν, έβγαλε όπλο άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, στοχεύοντας τα θύματά του στα γεννητικά τους όργανα.

Αποτέλεσμα ήταν σκοτώσει τον 48χρονο κουνιάδο του και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος θεωρούσε υπεύθυνο το ζευγάρι για τον χωρισμό με τη σύζυγό του (αδελφή του 48χρονου).

Παραδόθηκε στις Αρχές

Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Ο 50χρονος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής μαζί με τον δικηγόρο του και παραδόθηκε.

Δίπλα στα παιδιά, αλλά και στη σύζυγο του θύματος, υπάρχουν ψυχολόγοι οι οποίοι τους παρακολουθούν, εξαιτίας του σοκ που έχουν υποστεί.

altsantiri.gr

Categories