Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ:Σαρωνικός – Θησέας Ν.Μάκρης 0-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-8η Αγων.

Ο Σαρωνικός με σύνθεση ανάγκης λόγω πολλών τραυματισμών, περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας που θεωρείται συγκριτικά με την απόδοση του Θησέα, δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Θησέας στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή απόδοση με καλή κυκλοφορία της μπάλας και αλληλοκαλύψεις και συνοχή σε όλες τις γραμμές, δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ (2΄, 10΄40΄) αλλά ο Χατζάρας επενέβη και στις τρεις αποτελεσματικά και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ο Σαρωνικός που ήταν ακίνδυνος επιθετικά έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 40΄αλλά το σουτ που επιχείρησε από κοντά ο Τζιβίλογλου, αποκρούστηκε από αμυντικό του Θησέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Μακροδημήτρη βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας. Ειδικά ο Κόεχλερ βοήθησε επιθετικά και στο 62΄θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά σούταρε από καλή θέση άουτ.

Ο Σέλβια που προήρχετο και αυτός από τραυματισμό υποτροπίασε και αποσύρθηκε μετά από 20 λεπτά.

Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από τον Έλενα στο 82΄όταν βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή και αν και πιεζόμενος σούταρε άουτ.

Στο διάστημα που ο Σαρωνικός είχε την κατοχή ο Θησέας δεν έπαιξε καταστροφικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα με οργανωμένες αντεπιθέσεις απείλησε σε δύο περιπτώσεις αλλά ο Χατζάρας τις εξουδετέρωσε και πάλι αποτελεσματικά.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τζαφόλιας, Κουτζιακουτζίδης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Χαντζάρας, Bendaj(46΄Κόεχλερ), Κουρούμαλος, Πέπας, Cazacu, Τζιβίλογλου, Χαντζάρας(52΄Selvija-72΄Μπουκουβάλας), Κακαράς, Musaraj(91΄Χασουράκης), Έλενας, Γαληνάκης

ΘΗΣΕΑΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ: Κατσιούλης, Γεωργιάδης(65΄Οικονόμου), Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσώνης, Τσέλιος(88΄Παπάς), Κατσούγκρης, Τσαχιούχος, Κούνας(74΄Μουλλάκης), Πράπας

Πηγή:sportcity.gr

Categories