Σκηνές από το ντοκιμαντέρ «Στην Πορεία»,της China Media Group, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για να γιορτάσει την 70η επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και να παρουσιάσει μια πανοραμική θέα του μεγάλου ταξιδιού της χώρας κατά το δεύτερο ήμισυ του 20ου αιώνα και στις πρώτες δύο δεκαετίες του 21ο αιώνα, το ντοκιμαντέρ «Στην Πορεία» (On the Road) επικεντρώνεται στα μεγάλα επιτεύγματα και την πολύτιμη εμπειρία όλων των εθνοτικών ομάδων της Κίνας για την οικοδόμηση και τις κολοσσιαίες μεταρρυθμίσεις τα τελευταία 70 χρόνια. Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής της κρατικής China Media Group, μοιράζεται ορισμένες από τις πιο ενδεικτικές ιστορίες και τα σημαντικά γεγονότα στη χώρα από την ίδρυσή της ΛΔΚ το 1949.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ παρουσιάζει ένα μέρος από το ντοκιμαντέρ, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, από 10 έως 12 Νοεμβρίου, του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Τα συγκεκριμένα βίντεο αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ θα αναρτηθούν σήμερα το απόγευμα στην υπηρεσία webTV του ΑΠΕ-ΜΠΕ και στο YouTube .

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Categories