Με 80 χρόνια φυλάκιση για εξύβριση θείων κινδυνεύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την επίσκεψη στην προπόνηση του ΠΑΟ(σάτιρα)

Αντιμέτωπος με πολύ βαριά ποινή είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την απόφασή του να επισκεφτεί χθες το απόγευμα το ΟΑΚΑ για να μιλήσει σε σκληρή γλώσσα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, έπειτα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, δεν μάσησε τα λόγια του, με το περιεχόμενο της ομιλίας του να διαρρέει στον Τύπο. Έτσι, ο επιχειρηματίας κινδυνεύει τώρα με πολυετή φυλάκιση λόγω της επαναφοράς της ποινής για την κακόβουλη βλασφημία των θείων που ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας. Συγκεκριμένα, διακεκριμένοι νομικοί κάνουν λόγο για φυλάκιση μέχρι και 80 ετών, ενώ συνεχίζουν την ανάγνωση των πρακτικών της ομιλίας του.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος υποσχέθηκε να μας απαντήσει μέσα από τους αρθρογράφους της εφημερίδας του, όπως συχνά κάνει, ενώ ευχήθηκε υπομονή και κουράγιο λόγω του νέου νόμου, στον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα.

tokoulouri.gr

Categories