Υπόγειες συμφωνίες Φιλίππου-Σωφρόνη καταγγελλει ο Χρήστος Τσιγαρίδας με Δελτίο Τύπου. (+ video )

Υπόγειες συμφωνίες που καλύπτονται πίσω από τις δημόσιες «διαφωνίες», φαίνεται ότι διέπουν τη σχέση του νυν και του πρώην Δημάρχου, καταγγέλει με  σχετικό Δελτίο Τύπου ο  επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Σαρωνικός Νέα Πνοή”  Χρ. Τσιγαρίδας, αναφερόμενος στο γεγονός πως κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που  ορίστηκαν τα μέλη της Διοίκησης ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ , εφόσον αποχώρησε η παράταξη ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ, αυτό εξέφρασε και τη βούληση της παράταξης Σωφρόνη να μην συμμετάσχει στο εν λόγω Νομικό Πρόσωπο.

Παρ όλα αυτά, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου “ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ”,  Νίκος Πουλόπουλος, στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου 2019, πρότεινε και όρισε εκλεγμένους της παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ως μέλη των τριμελών επιτροπών των ΚΑΠΗ, τα οποία υπάγονται στο Νομικό Πρόσωπο, με συνέπεια η Παράταξη Σαρωνικός Νέα Πνοή να μην εκπροσωπείται σε πολλά ΚΑΠΗ.

Την διαφωνία του αυτή εξέφρασε ο Χρήστος Τσιγαρίδας  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 6/11/19  ενώ ακολούθησαν έντονοι διάλογοι με τον Πρόεδρο του ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Ν.Πουλόπουλο ο οποίος απάντησε.

Οι διάλογοι καταγράφονται στο live video το οποίο ακολουθεί  το αντίστοιχο αρχείο ήχου καθώς υπάρχει κακή μετάδοση λόγω προβλήματος του Δικτύου.

Η καταγγελία Τσιγαρίδα στο 9ο του video (12ο στο ηχητικό).

H απάντηση Πουλόπουλου και ο διάλογος  στο 16ο του video (18ο στο ηχητικο)

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/389061038640227/

Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρήστος Τσιγαρίδας – Press release 11-11-2019. «Πραξικόπημα» Φιλίππου για εκπροσώπηση Σωφρόνη και αποκλεισμό Τσιγαρίδα, στον «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟ»

Υπόγειες συμφωνίες που καλύπτονται πίσω από τις δημόσιες «διαφωνίες», φαίνεται ότι διέπουν τη σχέση του νυν και του πρώην Δημάρχου.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την αποχώρηση της παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ, στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Σαρωνικού «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ», δεν συμμετέχει με εκπροσώπους της η συγκεκριμένη παράταξη.

Παρά την εκπεφρασμένη, με την αποχώρηση, πρόθεση της παραπάνω παράταξης να μην συμμετέχει στο έργο του «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΥ», ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Πουλόπουλος, στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου 2019, πρότεινε και όρισε εκλεγμένους της παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ως μέλη των τριμελών επιτροπών των ΚΑΠΗ, τα οποία υπάγονται στο Νομικό Πρόσωπο, με συνέπεια η Παράταξή μας να μην εκπροσωπείται σε πολλά ΚΑΠΗ.

Κρίνουμε την απόφαση αφενός παράτυπη, αφετέρου άδικη για τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, αφού λόγο για τη λειτουργία τους θα έχει μια παράταξη που, με την αποχώρησή της, δήλωσε ουσιαστικά ότι δεν επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο συγκεκριμένο Νομικό Πρόσωπο.

Οι εξελίξεις αυτές, δημιουργούν εύλογα υπόνοιες για άλλου είδους συμφωνίες και σκοπιμότητες.

Οι επικοινωνιακές «διαφωνίες» και «κόντρες», του νυν και του πρώην Δημάρχου, απλά δίνουν τροφή στο κατεστημένο σύστημα διοίκησης του Δήμου και δικαιολογούν στα μάτια του κόσμου την ύπαρξη δύο παρατάξεων με τις ίδιες πρακτικές, τις ίδιες αρχές και τις ίδιες παλιές λογικές, αντί για μία.

Η παράταξη ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ, είναι παρούσα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας, για να μεταφέρει τη Φωνή των Πολιτών και να γίνεται χρήσιμη στην Πόλη μας.

Οι αποκλεισμοί και οι λυκοφιλίες δεν θα μας πτοήσουν στην προσπάθειά μας να φέρουμε τους Πολίτες στο προσκήνιο!

Χρήστος Τσιγαρίδας-«Σαρωνικός Νέα Πνοή»

Categories