Τέλος από τον δήμο Αθηναίων Γκαγκάκη και Λυκούδη – Δεκτές οι παραιτήσεις τους

Και οι δύο ήταν επιλογές του Κώστα Μπακογιάννη

Δεκτές έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης τις παραιτήσεις και της Κατερίνας Γκαγκάκη που ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή της κας Γκαγκάκη αιτία ήταν τα σχόλια που έκανε και η ίδια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τον νεαρό που «εκτονώθηκε» στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, προηγήθηκε παρέμβαση του Νάσου Ηλιόπουλου ο οποίος κατήγγειλε ότι η κα. Λυκούδη το 2011 συμμετείχε με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση που κατέληξε σε πογκρόμ εναντίον μεταναστών.

Στο βίντεο φαίνεται και ο Ηλίας Κασιδιάρης, να ζητάει από τους συγκεντρωμένους «να είστε στον δρόμο, να δώσετε τον αγώνα».

https://www.facebook.com/iliopoulosnasos/videos/2454838021456858/?v=2454838021456858

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων:

«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας….».

πηγες:

nonews.news

altsantiri.gr

Categories