Αφέθηκε ελεύθερος ο 15χρονος που είχε συλληφθεί για εξύβριση των θείων(Σάτιρα)

(Το αρθρο ειναι σατιρικό απο το  koulouri.com)

Εξιτήριο από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ πήρε ο 15χρονος που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για εξύβριση των θείων, μετά την απόσυρση της σχετικής διάταξης από τις τροποποιήσεις που δρομολογεί η κυβέρνηση στον Ποινικό Κώδικα.

Ο 15χρονος είχε τεθεί υπό κράτηση το περασμένο Σάββατο, με αφορμή μια αθώα εκδρομή του με τον πατέρα του. Τη μέρα εκείνη ο πατέρας του Γ. (σ.σ. τα μέλη της οικογένειας έχουν ζητήσει να αναφέρονται με τα αρχικά τους καθώς είναι θεοσεβούμενοι) κανόνισε μια μικρή «ανδρική» απόδραση με τον γιό του.

Για να ειναι «αντροπαρέα» όπως είπε, θεώρησε καλό να φωνάξει τα δύο του αδέρφια, Α. και Φ., θείους του Γ.

Οι τέσσερις άντρες βρέθηκαν σε ένα πολυσύχναστο πάρκο όπου άρχισαν να παίζουν με μια μπάλα για να τους δείξει ο Γ. τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο. Λίγο μετά τα πράγματα ξέφυγαν και το παιχνίδι έγινε ανταγωνιστικό, με αποτέλεσμα οι θείοι του Γ. να τον μαρκάρουν πολύ σκληρά σε κάθε φάση.

Σε μια έντονη στιγμή ο Γ. ξέφυγε και άρχισε να βρίζει τους θείους του δυνατά. «Αντε γ@μ#θείτε θείοι» ακούστηκε στη γειτονιά με τους γείτονες να βγαίνουν στα παράθυρα για να δουν τι γίνεται. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους στο πάρκο τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε την εξύβριση των θείων, με αποτέλεσμα ο Γ. να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, όπου και ανακρίθηκε παρουσία αρχιμανδρίτη.

Τέλος, το υπουργείο διέταξε την καταστροφή των εγγράφων που είχαν αποσταλεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και περιελάμβαναν οδηγίες για την αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων εξύβρισης θείων.

tokoulouri.com

Categories