Με μία λυρική φουρτούνα στο Instagram απάντησαν Λιάγκας και Γκαγκάκη στους haters

Με μετεωρολογικού τύπου αναφορές αντιμετώπισαν την νέα κατάσταση ο Γιώργος Λιάγκας και τα μέλη του πάνελ του. Η νέα κατάσταση είναι αυτή που προέκυψε μετά τις αναμενόμενες συνέπειες (για τις οποίες γράφαμε χτες) της αυτοσχέδιας αναπαράστασης ασέλγειας που αποφάσισαν να κάνουν ζωντανά στον αέρα – και οι οποίες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη εξ’ολοκλήρου, δεδομένου ότι δεν ξεκινήσει καν η Πειθαρχική Δίωξη από πλευράς ΕΣΗΕΑ.

Εκτός από τις δύο αποσύρσεις εταιρικών διαφημίσεων από την εκπομπή (με τις εταιρείες να ξεκαθαρίζουν ότι θέλουν να μην διαφημίζονται στην εκπομπή του Λιάγκα ), η εκπομπή της 7ης Νοεμβρίου, έχει φέρει επίσης μία πρόωρη παραίτηση. Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε χτες από τη θέση της υπεύθυνης του Τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων και λίγες ώρες μετά ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, με του οποίου το ψηφοδέλτιο είχε εκλεγεί, την έκανε δεκτή.

Αυτό είχε με τη σειρά του μία άλλη απροσδόκητη συνέπεια. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, παρότι δεν έχει διευκρινιστεί αν παραιτήθηκε κι από τη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης και αναπληρώτριας προέδρου του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, έγραψε ένα ολόκληρο ποιητικό κατεβατό με φόντο μία τρικυμισμένη θάλασσα και το οποίο περιέχει φράσεις όπως «κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες» μαζί με κάτι hashtags:  …Διαβαστε τη συνεχεια ΕΔΩ

luben.tv

Categories