Δ.Τ Δήμου Σαρωνικού:Οι πρωτοβουλίες και οι πιέσεις της Δημοτικής Αρχής δρομολογούν την πολιτική λύση-οι συμπολίτες μας δικαιώνονται

Ο παραλογισμός της άδικης διεκδίκησης ιδιωτικών περιουσίων από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου τελειώνει. Από την πρώτη στιγμή στην ενημερωτική συγκέντρωση στη Σαρωνίδα, ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου υπογράμμισε ότι επιδιώκει πολιτική λύση, η οποία   και τελικά δρομολογείται.

Η Δημοτική Αρχή όπως όφειλε εργάστηκε σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο επίπεδο αφορά στη δρομολόγηση της πολιτικής λύσης. Η δημοτική αρχή με επαφές και υπομνήματα προς τους συναρμόδιους υπουργούς και τους βουλευτές της Ανατολικής Αττικής άσκησε πίεση προκειμένου να κατατεθεί τροπολογία – η οποία τους απεστάλη έτοιμη- για να τεθούν σε αναστολή οι ενστάσεις. Η εξέλιξη αυτή δρομολογείται εντός των επομένων ημέρων.

Το δεύτερο επίπεδο αφορά στην πλήρη κάλυψη όλων των συμπολιτών μας από τη Σαρωνίδα που αντιμετωπίζουν αυτήν την παράλογη απειλή επί των περιουσιών τους. Από το Γραφείο Δημάρχου προετοιμάστηκε μοντέλο υπομνήματος που καλύπτει νομικά τους συμπολίτες μας στη διαδικασία εκδίκασης των ενστάσεων, ενώ στο Κοινοτικό Κατάστημα της Σαρωνίδας κάθε μέρα συνεργάτης του δημάρχου, αρμόδια για θέματα πολεοδομίας, ενημερώνει και συνδράμει τους δημότες στη σύνταξη του υπομνήματος.

Είμαστε σε διαρκή εγρήγορση μέχρι την ημέρα ψήφισης της εν λόγω τροπολογίας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σαρωνικού

Categories