Βράβευση για δύο ταλέντα του μπάσκετ που αναδείχθηκαν από τον ΑΟΛ

Ποιος δεν θυμάται τη Χρυσή Εποχή του Μπάσκετ του ΑΟΛ που με εκπληκτικό ρυθμό, η ανδρική ομάδα μαζί με την αντίστοιχη κορασίδων σκαρφάλωναν στις κατηγορίες όλων των διοργανώσεων που συμμετείχαν!

Έκτοτε πολλές αλλαγές επήλθαν και αρκετα κορίτσια ακολούθησαν άλλους Αθλητικούς συλλόγους αφού επέλαξαν να φοιτήσουν σε άλλα σχολεία εκτός Σαρωνικού.

Η Δέσποινα Αποστόλου και η Αριάδνη Αρμένη συμμετέχοντας στις ομάδες μπάσκετ του 1ου Γενικού Λυκείου Βούλας, συνεχίζουν να είναι βασικοι συντελεστές στις μεγάλες επιτυχίες του Σχολείου όπου φοιτούν.

Στις 9 Δεκεμβρίου 19, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας το 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ βραβεύθηκε για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και τα δύο αστέρια του Λαγονησίου για άλλη μία φορά με πολύ υπερηφάνεια παρέλαβαν τα βραβεία τους, στην ετήσια εκδήλωση  που διοργανώνει ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Και φυσικά ακόμη δύο γνωστά μας ονόματα, η Βαλάντη Τσομπανάκη και ο Ηλίας Αρμένης που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Ομάδα Μπάσκετ των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Βούλας.

Συγχαρητήρια!!!

To video που ακολουθεί είναι περικοπή τμήματος του video ολόκληρης της εκδήλωσης την οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της ΕΡΤ, εδώ

 

Categories