«Βέλη» και του ΣΚΑΪ για τους «γαλάζιους» διορισμούς – Από πορτιέρης έγινε… πρόεδρος

«Σε μια σχολή δημόσιας διοίκησης διορίστηκε ως διευθυντής ένας 28χρονος που είχε αποφοιτήσει από την ίδια σχολή μόλις δυο χρόνια νωρίτερα»

Οι «γαλάζιοι» διορισμοί φίλων, συγγενών και κομματικών στελεχών σε διευθυντικές κυρίως θέσεις μπήκαν στο «στόχαστρο» του ΣΚΑΪ και του δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη, ο οποίος με άρθρο του που «ανέβηκε» στο skai.gr, κάνει λόγο για «επιλογές που δεν συνάδουν με τους κανόνες αξιοκρατίας που εξακολουθεί να υπερασπίζεται η ΝΔ».

Ο Βασίλης Χιώτης φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλες δύο απίστευτες περιπτώσεις διορισμών, χωρίς ωστόσο ν’ αναφέρει προσωπικά στοιχεία. «Για παράδειγμα σε μια σχολή δημόσιας διοίκησης διορίστηκε ως διευθυντής ένας 28χρονος που είχε αποφοιτήσει από την ίδια σχολή μόλις δυο χρόνια νωρίτερα! Ή σε ένα ίδρυμα της περιφέρειας, διορίστηκε ως πρόεδρος , κάποιος άλλος που μέχρι πρότινος εργαζόταν ως… πορτιέρης σε νυχτερινό κατάστημα», αναφέρει στο άρθρο του, βγάζοντας όμως από το «κάδρο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει ιδέα.

«Όλα αυτά, αδικούν πρώτα από όλους την ίδια την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό που προφανώς δεν έχει ιδέα πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι άδικο για μια κυβέρνηση που διαχειρίζεται αποτελεσματικά μια σειρά από μεγάλα ζητήματα, να καταλήγει να απολογείται στην κοινή γνώμη, επειδή κάποιοι υπουργοί ενδίδουν στις πιέσεις βουλευτών, πολιτευτών και κομματικών παραγόντων. Είναι πραγματικά άδικο…», καταλήγει.

altsantiri.gr

Categories