Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ διαψεύδει τον Δ. Σαρωνικού. Οι ανάγκες του Σωματείου είχαν γνωστοποιηθεί από τις 14/9/19. Επιβεβαιώνει ο Μπούτσης

Αντίδραση της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ σε ότι ειπώθηκε στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πως δηλ δεν είχε υποβάλει αιτήματα βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Γυμναστηρίου προκειμένου να υπαχθεί στο πρόγραμμα βελτίωσης και συντήρησης των Αθλητικών χώρων του Δήμου Σαρωνικού.

Προς τούτο, μας απέστειλε τον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, τον οποίο είχε αποστείλει με επιστολή του στον Αντιδήμαρχο Β. Μπούτση στις 14/9/19.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ

Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ επιθυμεί νά βάλει τέλος σε οσα ακούσθηκαν στό Δημοτικό Συμβούλιο οτι δήθεν δεν υπεβλήθησαν οι προτάσεις του Σωματείου μας οσον αφορά την ενταξη μας στο Προυπολογισμό Κατασκευής-Επισκευής καί Συντήρησης Αθλητικών εγκαταστάσεων.Για το λόγο αυτό δημοσιοποιεί σήμερα τό εγγραφο που εστάλη στίς 14-9-2019 στον Αντιδήμαρχο Σαρωνικoύ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΤΣΗ μετά από πρωτοβουλία του ιδίου στο προσωπικό του email .

Ειλικρινά λυπούμαστε γιατί το Σωματείο μας γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής και φθηνής αντιπαράθεσης στις πλάτες των γονιών και των παιδιών που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες με ανιδιοτέλεια και
προσήλωση στους στόχους μας. Γι αυτό το λόγο και επειδή έχουμε ως μοναδικό γνώμονα μας το συμφέρον του σωματείου είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ειλικρινή και γόνιμη συνεργασία.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ(Υπ.οψη Αντιδημάρχου Β. ΜΠΟΥΤΣΗ) -ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ 14/9/2019

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επαφής σας γνωρίζουμε τις ανάγκες που υπάρχουν στα κλειστά γυμναστήρια της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ καθώς και στο περιβάλλοντα χώρο συγκεκριμένα
1.-ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΙ
Στις άμεσες προτεραιότητες του κλειστού γυμναστηρίου έγκειται η αντικατάσταση του υπάρχοντος απαρχαιωμένου (2000) φωτισμού οροφής ,η αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα , η ανακαίνιση και συντήρηση των ήδη υφισταμένων κερκίδων, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων για την αποφυγή επεισοδίων των αντιπάλων, η συντήρηση του ήδη υφιστάμενου παρκέ, η κατασκευή κλωβών για τη φύλαξη των μπαλών του μπάσκετ και βόλεϊ, η αντικατάσταση ορισμένων καθισμάτων των πάγκων επισκευή η αντικατάσταση όπου απαιτείται των υπαρχόντων υδραυλικών και ειδών υγιεινής (νιπτήρες-λεκάνες θερμοσίφωνες κλπ) και τέλος η αντικατάσταση των στεφανιών στίς μπασκέτες.
2.-ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ’ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ’
Αντικατάσταση του υπάρχοντος απαρχαιωμένου φωτισμού, αντικατάσταση του ήδη υφιστάμενου δαπέδου, αντικατάσταση των ταπήτων γυμναστικής, επισκευή και αντικατάσταση όπου απαιτείται των καθρεπτών και τέλος επισκευή η αντικατάσταση όπου απαιτείται των υπαρχόντων υδραυλικών και ειδών υγιεινής (νιπτήρες-λεκάνες θερμοσίφωνες κλπ)
3.- ΨΥΞΗ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Κατασκευή και τοποθέτηση συστήματος ψύξης -θέρμανσης στα δύο κλειστά γυμναστήρια

4.- ΚΙΟΣΚΙ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Κατασκευή από πάνελ ενός χώρου έκτασης 3χ4=12 τμ όπου θα στεγαστεί η γραμματεία καθώς σήμερα στεγάζετε μέσα στη καντίνα, με αποτέλεσμα η εργασία της να καθίσταται αρκετά δύσκολη όπως και η πρόσβαση των γονιών.

5.-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ Κατασκευή ενός ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στο ήδη υπάρχον 2 ο γήπεδο τένις με την τοποθέτηση των υπαρχόντων μπασκετων λόγω μεγάλης προσέλευσης των παιδιών που επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ.
6.- ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΟΛ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ
Απαιτείται η επισκευή και συντήρηση του ήδη υπάρχοντος ΤΟΛ με εξωτερικό κτίσιμο από ΑΙΤΟΝ και η αντικατάσταση του παραθύρου.

7.- ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Εκτός των παραπάνω κατασκευών απαιτείται και η επισκευή των ήδη υπαρχόντων σιδηρών κατασκευών και η συντήρηση (βάψιμο κλπ)

Το Δ.Σ της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ εκφράζει εκ των προτέρων τις ευχαριστίες του για την ανάληψη των ενεργειών που αφορούν τις κατασκευές στις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες είναι απαραίτητες και συμβάλλουν στην από κοινού προσπάθεια μας για την προαγωγή του αθλητισμού , η οποία θεωρούμε ότι πρέπει να αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες τού Δήμου μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ

εγγραφο δημου ΜΠΟΥΤΣΗΣ 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗς  ΏΡΑ 11.20 (14/12/19)

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κο Μπούτση, ο ίδιος  επιβεβαίωσε το αληθές καθώς ο Προυπολογισμός του ΚΟΥΡΟΥ παραδόθηκε εγκαίρως στον ΓΓ του Δήμου Σαρωνικού ο οποίος είχε αναθέσει στον Β Μπούτση να συλλέξει όλες τις ανάγκες των Γυμναστηρίων


Υπενθυμίζουμε επίσης, πως η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ αντίδρασε αμέσως μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 4/12/19 για την μη ένταξή της, στον προϋπολογισμό για την κατασκευή επισκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου (δείτε ΕΔΩ)

 

Categories