Τρεις συλλήψεις για το διπλό φονικό στη Βοιωτία – Φρουρούνται οι δύο τραυματίες

Δύο άνδρες – πατέρας και γιος – σκοτώθηκαν, ένας τραυματίστηκε σοβαρά κι ένας ελαφρύτερα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών, μεταξύ δύο οικογενειών που έχουν εταιρείες σεκιούριτι, στις Θεσπιές Βοιωτίας, όταν μέλη τους συνεπλάκησαν με όπλα, για λόγους επαγγελματικής αντιζηλίας.

Οι δύο οικογένειες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εκδηλώθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους, για την «μοιρασιά» της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου.

Το μεσημέρι, κοντά στο γενικό Λύκειο της Θήβας βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους. Από τη μια πλευρά, ήταν ο πατέρας, 75 ετών, ο γιος 34 ετών και ο ανιψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη πλευρά βρίσκονταν ο 74χρονος πατέρας με τον 33χρονο γιο του.

Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία, αναφέρουν ότι η αρχή της σύγκρουσης μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά στη συνέχεια έκαναν χρήση όπλων, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο πατέρας και ο γιος από τη μια ομάδα, ενώ ελαφρότερα τραυματίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας, ο ανιψιός τους. Από την άλλη οικογένεια, έχει ήδη συλληφθεί ο πατέρας και ο γιος, που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα.

efsyn.gr

Categories