Στο Δ.Σ. της Παρασκευής, η συγχώνευση των Αστ.Τμημάτων Σαρωνικού. Ενιαίο τμήμα στην Παραλία σύντομα(?)-Video αρχείου

Επανέρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα της συγχώνευσης των Αστυνομικών τμημάτων στο Δήμο Σαρωνικού καθώς οι πρόσφατες πληροφορίες που υπάρχουν, λένε για την υλοποίηση παλαιότερου σχεδιασμού (2017) περί της δημιουργίας πολυδύναμων Αστυνομικών Τμημάτων, που είχε μέχρι τώρα “παγώσει”.

Αυτός,προφανώς, είναι ο λόγος για τον οποίο το σχετικό θέμα είναι το πρώτο της ημερήσιας διάταξης στην συνεδρίαση της Παρασκευής 20/12/19 όπου το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να πάρει θέση απέναντι σε αυτό το ζήτημα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, εντός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος, συγχωνεύονται τα ΑΤ Καλυβίων και Αναβύσσου και συστήνεται ΕΝΙΑΙΟ ΑΤ στις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της Αστυνομίας που βρίσκονται στο 38ο χιλ της παραλιακής (απέναντι από το ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΙ). 

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα από που θα αστυνομεύονται οι περιοχές του Κουβαρά και Πέτα.


Από το αρχείο του Paraktios, παραθέτουμε σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28/2/2017 που εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτόν τον σχεδιασμό, ΔΤ της τότε Δημοτικής Αρχής Σωφρόνη, επερώτηση στη Βουλή της  Ε. Χριστοφιλοπούλου καθώς και ΔΤ – Διαμαρτυρίες των τοπικών πολιτικών οργανώσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικου μέσω του ανεξάρτητου Δ Συμβούλου στην προηγούμενη θητεία Δημήτρη Κατσούλη

Ερώτηση Ε.Χριστοφιλοπούλου στη Βουλή με θέμα:«Συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων Αναβύσσου και Καλυβίων»

https://paraktios.gr/wp-content/uploads/2017/07/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%91.%CE%A4.-%CE%A3%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-1.doc

Επανεξέταση του σχεδιασμού για τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Σαρωνικού. ΔΤ

ΔΤ της Τ.Ο. Ν.Δ Σαρωνικού για τα Αστυνομικά Τμήματα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΏΝΕΥΣΗ Α.ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Categories