Σφράγιση γηπέδου 5χ5 στο Λαγονήσι λόγω επικινδυνότητας

Σε σφράγιση του “5χ5” στο Αθλητικό Συγκρότημα Λαγονησίου , λόγω επικινδυνότητας, προχώρησε ο ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν από την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου. Μπορεί αυτή η κίνηση να δυσχεραίνει όσους χρησιμοποιούν το χώρο, όμως η ασφάλεια θα πρέπει να είναι το πρώτο κριτήριο επιλογής χρήσης ενός δημόσιου χώρου.

Ελπίζουμε πως σύντομα οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην άρση επικινδυνότητας του χώρου καθώς επίσης να μην υπάρξει το φαινόμενο, κάποιοι συμπολίτες μας να αφαιρέσουν την Ανακοίνωση όπως έγινε με το προσωρινό σφράγισμα, για παρεμφερείς λόγους, σε Παιδικές Χαρές στα Καλύβια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-  Σφράγιση αθλητικού χώρου λόγω επικινδυνότητας
Μέλη της αθλητικής επιτροπής του ΝΠΔΔ Αριστόδικος Δήμου Σαρωνικού με αφορμή επίσκεψή τους στην περιοχή του σχολικού συγκροτήματος Λαγονησίου διαπίστωσαν ακαταλληλότητα λόγω επικινδυνότητας, στο υπάρχον μεταξύ των σχολείων ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και συγκεκριμένα:
Ύπαρξη γυμνών ηλεκτροφόρων καλωδίων στους κατεστραμμένους πίνακες ηλεκτροφωτισμού, καθώς και προεξέχοντα αιχμηρά σύρματα στην επίσης κατεστραμμένη σε αρκετά σημεία στη περίφραξη.
Η επιτροπή με έγγραφό της προς τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. εισηγήθηκε την άμεση σφράγιση του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου, ο δε Πρόεδρος συμφωνώντας με τη εισήγηση, απέστειλε σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ζητώντας να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγή ατυχήματος.
Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν η σφράγιση του χώρου την 16/12/2019.
Προέχει η ασφάλεια των πολιτών και ειδικότερα των παιδιών – μαθητών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Δ. Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ
& Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Categories