Με άρωμα Ελλάδας και Κύπρου η διεθνής έκθεση «f.re.e», στο Μόναχο

Από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020 ανοίγει τις πύλες της η επόμενη διεθνής έκθεση «f.re.e.» για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, για τέταρτη φορά, η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Η f.re.e. πρόκειται να λάβει χώρα για δέκατη χρονιά και αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα του κλάδου της στην περιοχή της Βαυαρίας. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 140.000 ενδιαφερόμενοι, σημειώνοντας για άλλη μία φορά ρεκόρ συμμετοχής, ενώ περίπου 1.300 εταιρείες από 70 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μία έκταση 88.000 τ.μ.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής για την έκθεση.

 

Στην έκθεση f.re.e. 2019 η Ελλάδα και η Κύπρος εκπροσωπήθηκαν από 14 δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου. Οι παραπάνω συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με tour operators και πλήθος καταναλωτών, ώστε να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές εναλλακτικού τουρισμού των δύο χωρών (αγροτουρισμός, πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, ταξίδια αναψυχής και wellness).

 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενημερώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση που επιθυμεί να συμμετάσχει στην έκθεση μπορεί να απευθύνεται στις υπηρεσίες του για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Categories